Ezeket látta már?

Meghökkentő módszerrel kezeli a depresszióját ez a férfi

vizelet, fiatalítás, depresszió ellen, arcbőr

A 34 éves férfi minden nap megiszik 2 decit a saját vizeletéből.

Harry Matadeen azt állítja, hogy amint 2016-ban elkezdte inni a saját vizeletét, szinte azonnal jelentkeztek annak jótékony hatásai. Attól a pillanattól kezdve, hogy megitta a vizeletét, elmúlt a depressziója – írja a Mirror, amelynek cikkét a 24.hu szúrta ki.

"Újfajta békét, nyugalmat és eltökéltséget éreztem. Úgy voltam vele, hogy hú, ingyen meg tudom csinálni, és mindig ebben a boldog állapotban tarthatom magamat" - emelte ki Matadeen, aki napi szinten 2 deci vizeletet iszik. Az adag nagyobbik része egy hónapos, érlelt vizelet, amit Harry egy kis frissel is felönt.

Harry szerint a friss pisi semleges szagú, és egyáltalán nincsen rossz íze. Az érlelt vizelet ezzel szemben büdös, de az íze az idő elteltével csak nemesebb. A vizeletet a férfi nemcsak megissza, hanem az arcbőrére is keni. Harry azt állítja, hogy ez az oka, hogy évekkel fiatalabbnak néz ki.

„A vizelet miatt sokkal fiatalabbnak tűnök. Ha az arcomra kenem, akkor a különbség azonnali és teljesen nyilvánvaló." - tette hozzá. A férfi furcsa szokását a családja nem fogadja el. A nővére ezért sem áll vele szóba.

Jeff Foster háziorvos a Mirror cikkében kiemelte, hogy a vizelet 90 százaléka víz, emellett ammóniát, sókat, néhány baktériumot és egyéb salakanyagokat tartalmaz. Ismert egészségügyi előnyei nincsenek, sőt kiszáradást okozhat. Ha valaki vizeletet iszik, veszélyes baktériumok is bejuthatnak a szervezetébe.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Szúrós szagú, vagy zavaros? Jellegzetes betegségeket árul el a vizelet szaga

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

vizelet

Forrás: 24.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához