Babavárás: ezeket a gyógynövényeket ajánlja a bükki füvesember

#Gyógynövények #meddőség #várandósság #Szabó Gyuri bácsi
2021.03.03.

A bükki füvesember esküszik a gyógynövényekre, sőt, babaváró programjának sikerét a visszajelzések is alátámasztják. Vajon milyen megoldást ad a népgyógyászat a meddőségre?

Szabó Gyuri bácsihoz is sokan fordulnak ezzel a problémával, aki úgy látja, hogy a probléma hátterében a férfiak és a nők felborult hormonháztartása éppúgy állhat, mint a stressz és a helytelen életmód okozta testi-lelki kimerülés.

„Már 1942-ben azt mondta egy bábaasszony a nagyanyámnak, hogy minden párnak, aki babát akar, először lélekben kell felkészülnie, a folyamatot pedig egy belső tisztítással kell kezdeni” – adja tudtunkra Gyuri bácsi, aki a népgyógyászati tapasztalatokból kiindulva dolgozta ki a hármas alapelven működő Babaváró programját.

1. lépés: Megtisztítani és felkészíteni a nő és a férfi szervezetét

Fontos, hogy az elsavasodott, lestrapált szervezetet mindkét fél formába hozza. A vérerek tisztítására kiválóan alkalmas a csalánlevél teája, míg a nyirokerek kipucolására a diólevéltea fogyasztása az előírás, ezekből naponta váltakozva a nőnek és a férfinak is egy-egy csészével kell meginnia kúraszerűen, körül-belül egy hónapig.

2. Megerősíteni a méhfalat, növelni a spermiumszámot

A meddőség gyakori oka, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud kellően megtapadni a méhfalon. A méhfal megerősítéséhez Gyuri bácsi a hideg áztatással készülő fagyöngyteát javasolja, amit a nőnek 6 hétig minden nap kell fogyasztania. Ezalatt a férfiak sem unatkoznak, nekik a spermiumtermelés fokozása a feladat, amit a megfelelő élelmiszerek fogyasztásával természetes módon is el lehet érni: naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, és 300 gramm nyers vagy főtt zellert kell fogyasztaniuk.

3. Serkenteni a nemi hormonok termelését

Ebben a szakaszban a bükki füvesember a férfiaknak és a nőknek külön teakeveréket állított össze. A megfelelő ösztrogén- és az androgénszint elérésében a cickafark és a kisvirágú füzike segíti a párokat, míg a szurokfű a nagy hormontermelő karmester, az agyalapi mirigy serkentése révén nőknél a peteérést, férfiaknál a hereműködést segíti. A nőnek emellett minden este hüvelyöblítést is végeznie kell az irrigáló teakeverékből készült teával.

Van, hogy már az első két lépés sikerhez vezet, ugyanis ahogy Gyuri bácsi fogalmaz: „A legtöbb nő nem meddő, és a legtöbb férfinak is rendben van a spermatermelése, csak a spermák minősége, száma alacsony. A feladat tehát a nemzőszervek felerősítése.”

Ha a pár lelkileg felkészült, tiszta a szervezete és a nemi szervei is jól működnek, akkor jönni fog a baba – mondja Gyuri bácsi, és hozzáteszi, hogy természetesen ez a program is csak egy lehetőség a sok közül, de mivel természetes és ártalmatlan, ezért érdemes kipróbálni, akár a gyógyszeres kezelések kiegészítéseként is.

Gyere Baba Program – pszichés blokkok oldásával

Elutasító beidegződések, a házassággal, a terhességgel vagy a szüléssel kapcsolatos családi tragédiák, de akár gyerekkori, elfojtott abúzus is okozhat meddőséget. A pszichológia számos módszert kínál a lelki blokkok oldására, amely segíthet a vágyott cél elérésében. A dr. Kéri Ibolya és társa Soponyai-Nagy Krisztina által alapított Gyere Baba Program sajátossága, hogy a szakemberek csoportos formában foglalkoznak a meddőség problémájának pszichológiai megoldásával. Az egyéves, utókövetést is magában foglaló terápia Európában is egyedülálló, és igen hatékonynak bizonyul: csoportos kezelésük idáig a párok felének segített, hogy szülővé váljon.

Forrás: EgészségKalauz