Fürdőkúra otthon: 9 probléma, amin segít a fürdőkristály

#fürdőkúra #fürdőkristály #thermal fürdőkristály #gyógyfürdő
2021.02.23.

Itt fáj, ott fáj, mindenhol fáj? Vagy csak hiányzik a melegvizű gyógyfürdő? Már ki sem kell mozdulni otthonról, hisz egy jó fürdőkúrát már a saját fürdőkádunkban is elvégezhetünk - így csináljuk.

A Thermal fürdőkristály azért egyedülálló, mert tele van értékes ásványi sókkal és nyomelemekkel. Egészségmegőrző és közérzetjavító hatással bír:

  • hatékony segítség reuma, mozgásszervi betegségek, ízületi bántalmak esetén
  • fokozza a sejtek anyagcseréjét
  • segíti a méreganyagok bőrön keresztül történő távozását, salaktalanít
  • tisztítja és regenerálja a bőrt
  • oldja a feszültséget
  • segít ellazulni
  • azonnali gyógymód kimerültség esetén
  • segít az alvás problémák leküzdésében
  • jó hatással van az izmainkra

Hogyan hat a fürdőkúra?

A Thermal Fürdőkristályban található értékes ásványi anyagok felszívódnak a bőrön át, és a sejtekig juttatják az életfontosságú nyomelemeket. A gyógyító fürdőben könnyebben mozgathatjuk fájdalmas ízületeinket, valamint azonnal érezzük a fürdőzés stresszoldó, feszültség csökkentő, nyugtató hatását.

Thermal Fürdőkristály most akcióban, ajándék krémmel, kattintson ide!

Thermal Fürdőkristály akció: thermalkristaly.hu Forrás: egeszsegkalauz.hu

Így készítsük el a gyógyfürdőt otthon

A hatékony kádfürdőhöz alkalmanként fél kg (egy tasak) fürdőkristály szükséges. (A 2,5 kilóos doboz 5 db 0,5 kg-os tasakot tartalmaz, az akciós 6 + 1 ajándékcsomag összesen 30 db-ot, tehát akár 60 napra elegendő fürdőskristályt tartalmaz.)

Folyó vízsugár mellett öntsünk egy tasak fürdőkristályt (0,5 kg) a normál méretű fürdőkádba. A kristály, ha felkeverjük, még gyorsabban feloldódik. A testhőmérsékletű vízben 15-20 perc fürdőzés javasolt. Ne használjunk fürdőzés közben se szappant, se sampont, se fürdőhabot! Fontos: kádfürdő után ne zuhanyozzuk le a sós vizet, gyengéden törölközzünk meg! Az ellazult testrészeket érdemes bekenni a Thermal Natur Creme-mel (ezt most ajándékba adják a fürdőkristály mellé). A fürdő után pihenjünk fél órát, vagy bújjunk rögtön az ágyba!

A Thermal Fürdőkristály nemcsak hagyományos fürdőkádakban, hanem pezsgőfürdőkben és hidromasszázs (jacuzzi) kádakban is wellness élményt nyújt.

Mire jó az ajándék Thermal Nature Creme?

A pihentető fürdőzés után az ellazult testrészekre (derék-láb-térd-hát-nyak-váll, stb) lágy bedörzsöléssel felvitt krém a kitágult pórusokon keresztül a bőr mélyebb rétegeibe is felszívódik. A krém csökkenti az ízületi feszültséget és a mozgáskorlátozottságot, valamint fokozza az izmok relaxációját. Masszázsra is kiválóan alkalmas.

A fürdőkúrához a fürdőkristályt és a krémet ide kattintva rendelheti meg.

Forrás: egeszsegkalauz.hu