Ezeket látta már?

Nem várt módon emlékeztette az édesanya a tűzoltókat a fia balesetére

baleset tűzoltók szétroncsolódott furgon

Az édesanya mellett a tűzoltók sem felejtették soha azt a balesetet: "Minden porcikánkkal azon voltunk, hogy kiszedjük a fiát az autóból."

Feszítővágó segítségével szabdították ki a szétroncsolódott furgonból a fiút, aki azóta felépült. Barnabás édesanyja a balesetet követően, majd a mai évfordulón is levélben köszönte meg a tűzoltóknak, hogy megmentették a fiát.

Az idő mindent megszépít, minden sebet begyógyít, de a szörnyű emlék megmarad

"Három évvel ezelőtt ezen a napon valakinek az életéért küzdöttünk. Három évvel ezelőtt ezen a napon valaki az életéért küzdött."

Kamionnal ütközött egy furgon az M0-ás út huszonharmadik kerületi szakaszán, a Győr felé vezető oldalon. A furgonból egy embert a budapesti tűzoltók szabadítottak ki feszítővágó segítségével. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Doktorszolgálata megkezdte a sérült ellátását, majd átadták őt a mentőknek. Ez a fiú Barnabás volt, aki azóta felépült.

"Minden porcikánkkal azon voltunk, hogy kiszedjük őt az autóból. Ő minden erejével azon volt, hogy velünk maradjon - emlékeznek vissza az esetre a tűzoltók. Itt van, és erősebb, mint valaha. A szülők és a fiú is boldogok, hiszen Barnabás egészséges. És ez a lényeg."

Adrienn, Barnabás édesanyja a balesetet követően, majd a mai évfordulón is levélben köszönte meg a tűzoltóknak, hogy megmentették a fiát, és elküldte az azon a szörnyű éjszakán írt versét is.

(Fotók: FKI és a Weress család archívuma)

Olvassák szeretettel:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Szülinapi meglepetés: különleges kis vendég járt a Mentőpalotában

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához