Ezeket látta már?

Életmentők Csuja Imrével az élen

életmentő, mentő, omsz, mentők

Összefogásra és támogatásra hívnak fel az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő nagykövetei

Ismert színészek, zenészek, orvosok és vállalatok is csatlakoztak a kampányhoz. Dombóvári István, Dr. Kulja András, Malek Andrea, Szinetár Dóra, Young G Béci, a Kowalsky meg a Vega és társaik nem kevesebbet vállaltak, mint hogy követőikkel összefogva elérik az általuk kitűzött adományösszeget, amiből a Mentőalapítvány korszerű mentéstechnikai eszközökkel fejlesztheti a mentőautókat. Így bajtársaik mindig a legjobb felszereltséggel indulhatnak a bajbajutottakért. És hogy kik is a nagykövetek, az megtekinthető az Országos Mentőszolgálat Alapítvány honlapján, ahol bárki csatlakozhat az összefogáshoz:

„A mentők érted, értem, értünk dolgoznak, nekik igazán hivatásuk az életmentés. Az adományokból speciális égési kötszerekkel, mellkaskompressziós készülékekkel, innovatív defibrillátorokkal szerelik fel a mentőautókat. Csupa hasznos és korszerű eszköz, ráadásul a Mentőalapítvány a fővárosban és vidéken is támogatja a mentőállomásokat.” – mondta el Csuja Imre, aki jószolgálati nagykövetként már több mint 7 éve segíti az alapítvány munkáját.

A Mentőalapítvány kampányához természetesen nagykövetként és adományozóként is bárki csatlakozhat.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványról

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványt az összes magyarországi mentőállomásért és társaikért tenni akaró mentődolgozók hozták létre 2004-ben. Hisznek a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban és a segítségnyújtás örömében. Pénzbeli és szakmai segítségnyújtással járulnak hozzá a hatékonyabb, gyorsabb és szakszerűbb betegellátáshoz. A közhasznú alapítvány azért a 8500 mentődolgozóért tevékenykedik, akik az év 365 napján állnak készenlétben, hogy minden nap újjászülethessen valaki.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: OMSZ
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához