Ezeket látta már?

Nincs fűtés a Szent Jánosban: a kórház plusz takarókkal, olajradiátorokkal próbál javítani a helyzeten

fűtés Szent János kórház betegellátó osztály

A fűtési rendszer meghibásodása miatt lemondják „a gasztroenterológiai teljes felvételt, a vérzőket is beleértve; valamint a teljes pszichiátriai felvételt.

A 444.hu-hoz jutott el egy levél, amelyet Winkler Gábor, az Észak-budai Szent János Centrumkórház orvosigazgatója írt a Nemzeti Népegészségügyi Központnak és az Országos Mentőszolgálatnak - írta meg a hírportál. A levél szerint a fűtési rendszer meghibásodása miatt a kórház lemondja „a gasztroenterológiai teljes felvételt, a vérzőket is beleértve; valamint a teljes pszichiátriai felvételt”. Az ellátás lemondása érinti a Margit Kórház területét is, mivel a Kórház korábban annak ellátását átvette.

A fűtés hiánya négy betegellátó osztályon okoz gondokat

Az Észak-budai Szent János Centrumkórház kommunikációs vezetője megerősítette, hogy valóban gondokat okoz a fűtés hiánya négy betegellátó osztályon.

Az intézményben működő központi fűtési rendszer ,beüzemelését és a próbafűtését már hetekkel ezelőtt kezdeményezte a kórház a problémák elkerülése miatt. Azonban a próbafűtés ideje alatt több helyen hibák jelentkeztek a fűtési rendszerben.

"A feltárt problémák nagy részét sikerült megjavítani, azonban egyes épületek esetében ez még folyamatban van, egyes munkálatok a tervezettnél hosszabb időt vesznek igénybe" – közölték.

Az Index utánajárására nyomán a kórház képviselője elmondta: a munkálatok befejezéséig minden rendelkezésre álló módon igyekeznek betegeik és kollégáik közérzetét javítani, ennek érdekében az épületben olajradiátorok működnek, valamint plusz takarókat osztottak ki, illetve elrendelték további hősugárzók beszerzését, beüzemelését is.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Kevés az állami támogatás, újabb magánegészségügyi szolgáltató került bajba

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

magyar egészségügy

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához