Ezeket látta már?

Megszólalt Alföldi Róbert a súlyosan megsérült nemzetis színészek ügyében

nemzeti színház, baleset, alföldi róbert

A Nemzetiben történt balesetről a Nemzeti Színház volt igazgatója, Alföldi Róbert a Facebookon tett közzé egy bejegyzést.

Alföldi Róbert hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy írást, ami szerint „nem az a fontos most, hogy ki mikor mondott le”, hanem az az „egyetlen fontos dolog”, hogy a két kollégája minél hamarabb és teljesen meggyógyuljon és felépüljön. Alföldi szerint ezen útjukon minden segítséget meg kell hogy kapjanak, anyagit is.

Bejegyzését így zárja: „Kedves Kollégák, sok erőt és mielőbbi teljes gyógyulást! Most van az a pillanat, amikor az egész szakma, mindentől függetlenül veletek van és rátok gondol. Gyógyuljatok!”

A Magyar Nemzet értesülései szerint Tényi István is feljelentést tett. Múlt hét pénteken a Rómeó és Júlia-előadás közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei.

A szerencsétlen esetet megelőzően Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. Az ismert színész állítólag váratlanul megszédült, emiatt mindketten átestek a korláton, majd több méter magasból a színpad deszkáira zuhantak. Mindkét színészt meg kellett műteni, állapotuk súlyos, de stabil és nem életveszélyes. A baleset előadás közben, de a díszlet nézők által nem látható részén történt, az előadást félbeszakították. - adta ki közleményben a színház.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Déligyümölcsöket tényleg nem szabad a komposztba dobni? A Nébih válaszol

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: Magyar Nemzet
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához