Ezeket látta már?

Tompos Kátyának gyűjtenek a kollégái, hogy legyőzhesse a rákot

tompos kátya daganat rák,

A 41 éves színésznőért összefogott a szakma, és gyűjtést rendeznek a számára, hogy megkaphassa a csak külföldön elérhető kezelést.

A gyűjtést a Fábián Juli Emlékalapítvány szervezi a színésznőnek, aki egy ritka daganatos betegségben szenved. A színésznő körülbelül 2 éve küzd a rákkal, azóta korlátozottan tudott munkát vállalni, és mostanra minden tartalékát felélte. Pedig a pénz most a megélhetésen felül a kezeléséhez is szükséges, ami csak külföldön elérhető, és anyagilag rendkívül megterhelő.

Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai - a korábbiakkal elletétben már - az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget. Kátya kérésére eddig a pillanatig kizártuk a nyilvánosságot, ám eljött az idő, hogy a nagyközönséghez forduljunk segítségért.

A színésznő megsegítésére jótékonysági gálát szerveznek május 25-re a Szegedi Nemzeti Színházban. A rendezvény bevétele a gyógykezelési alapba kerül, de aki szeretné közvetlen átutalással is segíthet Tompos Kátyán. Támogató jegyeket a gálára IDE KATTINTVA tud venni!

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Tumor a szervezetben: 7 tünet, panasz, ami rosszindulatú daganatot jelezhet

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

rák

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához