Többet tesz az egészségéért, mint gondolná.
A brokkoli sokak számára csak egy egészséges köret, pedig valójában jóval több annál: olyan értékes tápanyagokat tartalmaz, amilyeneket kevés más zöldség tud felmutatni. Tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és olyan vegyületekkel, amelyek sejtszinten támogatják a szervezet működését.
Bár sokan csak madárcsemegének tartják, ez a növény igazi kincs a természet patikájából: vitaminokban, antioxidánsokban és gyulladáscsökkentő hatóanyagokban is bővelkedik.
Mit érdemes enni, inni és szedni ahhoz, hogy kisebb eséllyel betegedjünk meg? Elmondjuk!
A téli hónapok több szempontból is kihívást jelentenek az emberi szervezet számára, különösen a krónikus betegségekkel élőknek. Ezt tanácsolja az orvos!
Például hiába issza a narancslevet.
Milyen tápanyagok bevitelére fontos most fokozottan odafigyelni otthon és az iskolában is? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ dietetikus szakértő segítségével.
Rosszat teszek nekik azzal, ha csak 3 évesen kerülnek majd közösségbe, hogy csak akkor fognak találkozni nagyobb számban kórokozókkal?