Mindenki ezt nézi most!

Egy hír utóélete: az MSM Medical Kft. fontos kiegészítést tett

2021.09.28.
MSM Medical, BOSON, koronavírus

Az MSM Medical Kft. hivatalosan forgalmazza a BOSON otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021. április óta - reagált a hazai hírszolgáltatóknál megjelent hírekre a cég.

Az MSM Medical Kft. hivatalosan forgalmazza a BOSON otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021. április óta. Ezt igazolja többek között a Társaság OGYÉI Hatósági Bizonyítványa, mely 2021. április 4-én kelt, az MSM Medical Kft. részére kiállított nyilatkozata a Xiamen Boson Viotech Co., Ltd-nek, illetve a Társaság által készített youtube videó is, amely 2021. április 26-a óta folyamatosan elérhető, továbbá a Társaság www.msmmedical.hu című honlapja, mely szintén április óra aktív - írták közleményükben.

Minőségre és megfizethető árképzésre törekszenek

Az elmúlt napokban számos online hírszolgáltató oldalán megjelentek a témában cikkek, amelyek több esetben azt a valótlan látszatot keltették, hogy Magyarországon az A-Lab Pharma a BOSON otthon használható Covid-19 antigén tesztek egyedüli "hivatalos forgalmazója", illetve "márkaképviselete", s a megfelelő minőségű tesztek csak rajtuk és partnereiken keresztül szerezhetők be - számolt be az MSM Medical Kft. közleményében, hozzátéve, hogy emiatt a szükséges jogi lépéseket tesz az érintettek felé. Kihangsúlyozták, ezzel szemben a valóság az, hogy az MSM Medical Kft. hivatalosan forgalmazza a BOSON otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021.április óta.

"Az MSM Medical Kft-nek és gyógyszertári és nagykereskedelmi partnereinek üzletpolitikája az, hogy a magyar emberek egészségét előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legalacsonyabb, megfizethető áron kínálni az otthon használatos gyorsteszteket, ezáltal széles körben elérhetővé tenni azt a magyar lakosság számára."

Forrás: egeszsegkalauz.hu