Mindenki ezt nézi most!

Vigyázat, csalók élnek vissza egy híres magyar orvos nevével!

csalók, potencianövelő, urulógus, tesztoszteron, internetes csalás

Be ne dőljön nekik, csúnyán lehúznák!

Engedéllyel nem rendelkező készítményre hívja fel a figyelmet a Semmelweis Egyetem közleményében, ugyanis nem csak a nevükkel, de az Urológiai Klinikát vezető orvos nevével is visszaéltek a csalók.

Betegek megtévesztésére, és egy engedéllyel nem rendelkező készítmény eladására használják csalók a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának, és azt az vezető dr. Nyirády Péternek a nevét.

Azt állítják, hogy a szer megszünteti az erekciós problémákat

Az álinterjú hamisan kelti azt a látszatot, hogy a termék visszaállítja a merevedési funkciót, csak természetes összetevőket tartalmaz, és elősegíti a tesztoszteron természetes szintézisét. Az sem fedi a valóságot, hogy az egyetem professzora kedvezményes vásárlási lehetőségre biztatja az érintett betegeket, ezért a klinika a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket.

Jelek, amik tesztoszteronhiányra utalnak a férfiaknál - olvasson tovább!

Az egyre gyakoribb internetes csalások komoly károkat okozhatnak, ezért fontos, hogy gyógyhatású készítményt kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók. A biztonságos gyógyszervásárláshoz segítséget nyújt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján olvasható összefoglaló.

Forrás: Semmelweis Egyetem