Ezeket látta már?

Összeroppantott egy poharat a részeg férfi, majd úgy viselkedett a mentőssel, hogy majdnem rendőrt kellett hívni

omsz, újraélesztés, mentők, veddészreamentőt, sürgősségi

A 25 év körüli izomember tartott a kórháztól, ezért többek között a nyakában lévő aranylánccal akarta kilóra megvásárolni a mentősöket.

"Ittas állapotban volt az a 25 év körüli izomember, akihez sérülése miatt kérték barátai a mentők segítségét hétvégén egy XIII. kerületi étterembe, késő este. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és kiderült, hogy a férfi hatalmas izmait szerette volna fitogtatni azzal, hogy “véletlenül” összeroppantott egy söröspoharat." - olvasható az OMSZ közösségi oldalára feltöltött posztban.

A bejegyzésből kiderült, hogy a fiatal mentőápolónő tájékoztatta az etiles leheletű sérültet arról, hogy a sebeit össze kell varrni és ezért kórházba fogják szállítani, ezt azonban némi ellenállással fogadta. Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” a mentősöket, ám erre nem került sor. A vita csupán 2 percig tartott, melynek a mentőápolónő az EDR rádió kézhezvételével vetett véget. A fiatal mentős azt mondta, hogy a következő percben rendőri segítséget fog kérni, ami után egy csapásra megváltozott a részeg férfi viselkedése.

A férfi ettől gyorsan stílust váltott és onnantól mindenben együttműködött a mentőkkel. Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak.”

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: facebook.com/orszagosmentok
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához