Sütés
Megvan a Michelin-csillagos trükk: így lesz a sült krumpli mindig ugyanolyan szép és ropogós!
Így lesz a sült krumpli kívül ropogós, belül omlós. A Michelin-csillagos séf szerint egy apróságot múlik, amit sokan elrontanak.
Matt vagy fényes? Tapasztalt háziasszonyok sem mindig tudják jól, hogy az alufólia melyik oldalát kell használni
Miért matt az alufólia egyik oldala, a másik pedig fényes: melyik a helyes, hogyan kell használni sütéskor?
Rozsliszt, hajdina liszt, kölesliszt: melyik lisztből milyen kenyeret süthetünk?
Egyre többen keresik a fehér liszt alternatíváit, amelyek nemcsak táplálóbbak, de számos egészségügyi előnnyel is járhat a fogyasztásuk. Mutatjuk, mely lisztek hódítanak és melyiket, miért érdemes választani!
Író – majdnem elfeledtünk, pedig tele van értékes tápanyagokkal
Ön szereti az írót?
Vajon meg kell mosni a húst sütés előtt? Ezt mondják a szakértők
Ön meg szokta mosni felhasználás előtt a húst?
Így süssön karácsonyra cukorhelyettesítőkkel, és nem lesz mellékíze a süteménynek!
Karácsonykor a szeretteinkkel töltjük időnket, végre egy kicsit összegyűlhetünk egy finom ebéd vagy vacsora során.
Almás bögrés süti - ennél egyszerűbb nem létezik
Ez az almás bögrés süti gyorsan és könnyen elkészíthető, tökéletes választás, ha egy egyszerű, mégis finom édességre vágyunk. Nincs szükség bonyolult méricskélésre, csak egy bögrére és néhány alapanyagra.
Inzulinrezisztensként sem kell lemondania a finom süteményekről, ha ezt tudja!
Inzulinrezisztens, és úgy gondolja, le kell mondania a süteményekről? Íme, néhány praktika, amit ha betart, nem kell mellőznie az édességeket!