Minél tovább van vízben a brokkoli, annál több vitamin és ásványi anyag oldódik fel és vész el. De akkor hogyan készítsük el? Egy híres séf árulta el a titkot, aki az egészséges táplálkozás elhivatott szakértője.
Ön meg szokta mosni a csirkét?
Így lesz a sült krumpli kívül ropogós, belül omlós. A Michelin-csillagos séf szerint egy apróságot múlik, amit sokan elrontanak.
Miért matt az alufólia egyik oldala, a másik pedig fényes: melyik a helyes, hogyan kell használni sütéskor?
Egyre többen keresik a fehér liszt alternatíváit, amelyek nemcsak táplálóbbak, de számos egészségügyi előnnyel is járhat a fogyasztásuk. Mutatjuk, mely lisztek hódítanak és melyiket, miért érdemes választani!
Ön szereti az írót?
Ön meg szokta mosni felhasználás előtt a húst?
Karácsonykor a szeretteinkkel töltjük időnket, végre egy kicsit összegyűlhetünk egy finom ebéd vagy vacsora során.