Sztívia | Egészségkalauz

Sztívia

Fermentált édesítő, ráksejteket ölő baktérium – a sztívia története most fordul igazán izgalmasra

Fermentált édesítő, ráksejteket ölő baktérium – a sztívia története most fordul igazán izgalmasra

Egy japán professzor szerint ez a gyógynövénypáros felveszi a harcot a hasnyálmirigyrák ellen. A kutatók rájöttek, hogy a banánlevélből izolált baktérium és egy ismert édesítő együtt rákpusztító tulajdonságot mutat.

Melyik édesítőszer a legjobb? Ezek ajánlottak cukor helyett a kávéba, de akár sütéshez is

Melyik édesítőszer a legjobb? Ezek ajánlottak cukor helyett a kávéba, de akár sütéshez is

Az édesítőszerek elsősorban a cukorbetegek számára jelenthetnek alternatívát a cukor helyett az édes íz kiváltására, de a fogyókúrázóknak, egészséges életmódot folytatóknak is jó alterantíva az édesítésre. Mit kell tudni a különféle édesítőkről?