Antioxidáns
-
Táplálkozás
3 ok, miért együnk gyakran spárgát
A spárga egy tavaszi finomság, amely tele van a szervezet számára fontos...
-
Táplálkozás
Magas koleszterin ellen répa? Ezért éri meg többet enni!
A répatörténelmet a babilóniaiak, az egyiptomiak kezdték jegyezni, majd a görögök és a rómaiak is...
-
Gyógyszerterápia
Árt vagy használ a sok antioxidáns a daganatos betegeknél?
A túl sok antioxidáns és a rák kapcsolatát vizsgálták kutatók. Érdekes eredményre...
-
Táplálkozás
Fokhagyma, méz, joghurt: immunerősítők a konyhából
Sok olyan étel van, amely támogathatja az immunrendszerünket; lássunk ezek közül néhány olcsóbb,...
-
Életmód
Túlsúlyos? Ebből az alapvitaminból dupla mennyiséget érdemes szednie
Hogy melyik vitaminból mennyit érdemes szedni, sok tényezőtől függ. A D-vitamin esetében többek...
-
Táplálkozás
Ez a 4 legjobb immunerősítő gyümölcs és zöldség télen
Hogyan töltsük fel télen a kimerült...
-
Táplálkozás
Ezért érdemes megenni az alma héját is
Az alma héja tele van a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokkal, ezért érdemes rendszeresen...
-
Táplálkozás
Köhögés, gyomorégés és korpásodás: ennyi mindenre jó a méz!
Talán nincs még egy olyan sokoldalúan használható csodaszer, mint a méz - lássuk, mi mindenre...
-
Gyógynövények
Gesztenye: székrekedés és csontritkulás ellen is jót tehet
A gesztenye rendkívül tápláló, és az egészségünkre is nagyon jó hatással van. Ismerje meg...