Ezeket látta már?

Hirdetés

Ekcéma, pikkelysömör, bőrszárazság: így kezeljük hatékonyan

A bőrbetegségeket kezelni kell

Kínzó viszketés, kellemetlen bőrhúzódás és fájdalmas berepedezés? Az alábbi, diszkomfortérzetet okozó panaszok bármelyikét tapasztalhatjuk nemtől és kortól függetlenül, ha ekcémával, pikkelysömörrel vagy bőrszárazsággal küzdünk.

A bőrbetegségek tünetei lehetnek átmenetiek, vagy tartósak. Járhatnak fájdalommal, de lehetnek szinte észrevétlenek is. Egyesek környezeti tényező hatására alakulnak ki, másokat genetikailag öröklünk felmenőinktől. Egy a közös bennük, kezelésüket időben kell elkezdeni!

Minden az egészséges, jól hidratált bőrnél kezdődik

Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, melynek feladata, hogy elválassza szervezetünket a káros környezeti hatásoktól. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rohanó hétköznapok során időnként megálljunk néhány pillanatra és odafigyeléssel forduljunk a bőrünk felé, hiszen egészségesen nemcsak esztétikusabb, de védekező funkcióját is csak így tudja eredményesen ellátni. Épségének megóvására és a regenerálódásának segítésére tökéletes megoldást kínál a már Magyarországon is elérhető Epaderm család, amelynek gyengéd összetevőkből álló termékei kíméletesen, hatékonyan és gyorsan táplálják a bőrt, ezzel biztosítva, hogy újra jól érezhessük magunkat benne.

A NICE1 által közzétett irányelvek szerint az olyan zsíros bőrpuhító szerek, mint az Epaderm kenőcs, hatékonyabbak, mint a piacon lévő nem zsíros alternatívák. Az Epaderm kenőcs bőrpuhító szer, amely gátat képezve elősegíti a nedvesség visszatartását a bőrben. A termék a család többi tagjához hasonlóan illatanyag, színezék, tartósítószer és SLS-mentes.

Egy többfunkciós krém, amely azonnali enyhülést hoz

Az Epaderm lágy formulájú 2 az 1-ben krémje klinikailag bizonyítottan hidratálja és puhítja a bőrt. Kétféleképpen is alkalmazható: felvihető közvetlenül a bőrre, de bőrtisztítóként is használható zuhanyzás vagy kézmosás közben. Egy közelmúltbeli vizsgálatban az egészségügyi szakemberek több mint 85% -a észlelte a szárazság javulását, és a betegek szintén ugyanilyen arányban számoltak be kedvező változásokról egy négyhetes kúra után. Az Epaderm krém a filmréteg létrehozásával elősegíti a bőrben a nedvesség visszatartását, ezzel akár két hét alatt enyhítve a száraz bőr kellemetlen tüneteit, javítva a durva és pikkelyes tapintást és csökkentve a bőr felszakadásának kockázatát.

A bőrgyógyászok által kifejlesztett Epaderm kenőcs sokoldalú formulaként járul hozzá a lágyító terápia sikerességéhez. Egyszerre működik közvetlenül bőrre kenve, szappan-helyettesítőként és fürdőadalékként. Nem tartalmaz illatanyagot, szteroidot vagy nátrium-lauril-szulfátot (SLS).

Bármelyik termék mellett tesszük is le végül a voksunkat, a gyötrő tüneteket rövidesen az egészséges, kellemes tapintású és vonzó bőr váltja. Keresse az Epaderm bőrápolókat online vagy rendelje meg gyógyszertáron keresztül!

Kockázatokról és mellékhatásokról
Forrás: Mölnlycke