Ezeket látta már?

Daganatos betegségek: ilyen természetes gyógymódok segíthetnek

áttétes rák, immunterápia, rákkezelés, melanóma, daganatellenes kezelés, kutatás

Orvos-természetgyógyász mondja el, hogy az orvosi kezelések mellett, milyen alternatív módok segíthetnek, és mikkel érdemes vigyázni.

Dr. Mangó Gabriella, orvos-természetgyógyász írt arról, hogy mennyit számíthatnak a rákos megbetegedések kezelésében az alternatív gyógyászati módszerek:

"Van olyan természetgyógyász, aki azt mondja ha egy daganatos beteg fordul hozzá, hogy ha orvoshoz megy, ide ne jöjjön. Az orvos pedig azt mondja, ha maga természetgyógyászhoz megy ide ne jöjjön.

Persze, vannak kivételek.

És ott van a beteg, akiről kiderült, hogy daganatos betegsége van, kétségbeesve, kicsúszott alóla a talaj, temeti magát, mert valljuk be a köztudatban még mindig az a tévhit él, hogy a daganat nem gyógyítható. Ami nem igaz. Nagyon sokat fejlődött, és naponta lép előre az orvostudomány a daganatok kezelésében. A leukémia 95%-ban, a hormonfüggő daganatok 96-97%-ban gyógyíthatók.

Mégis nagyon fontos a megelőzés, hogy ne az események utáni "kullogás" legyen, hanem az időben való kiderülés. Mi a megelőzés? Sok hüvelyes, bab, borsó fogyasztása, rizs, kurkuma, kevesebb állati eredetű fehérje. És a szűrések: nőgyógyászati, tüdőszűrés, urológia, fogászat, hogy a szájüregi daganatok kiderüljenek. Székletváltozás /hasmenés-székrekedés esetén/ azonnal orvost felkeresni! Ja... és sajnos, azt kell mondjam sokszor elég kitartónak kell lenni.

Mi van akkor, ha kiderül, hogy mégis: A diagnózis daganat?

Azt szoktam javasolni a betegeimnek, hogy bármilyen alternatív gyógymódot vesznek is igénybe az orvosi ellátás mellett, EZ UTÓBBI ELSŐDLEGES ÉS ELKERÜLHETETLEN, azt óvatosan, ésszel kell tenni.

Az immunrendszerünk a bélflóránkban kezdődik, mégis néhány kemo mellett bélflórajavító nem szedhető. Tehát konzultálni az onkológussal! A C-vitamin, szuper immunerősítő szer, mégis egyes daganatokban, petefészek, tüdő, prosztata daganat, nem szedhető.

Ha valaki szaunázni jár, vagy talpmasszázsra, vagy teljes test masszázsra, vagy akár kozmetikushoz, ezek mind a mikrorendszereken keresztül fokozhatják a kemo szervezetből való kiválasztását, ezért CSAK a kemo előtti napokon tegyétek!

Nem szabad bedőlni semmiféle SZUPERBIZTOS szernek, lehet, hogy rontasz velük a helyzeteden.

Nagyon fontos a pszichés segítés, ha lehet keress fel egy pszichológust, hogy mindazokat a terheket, amit viszel, letedd.

Próbálj meg egyensúlyba kerülni magaddal, minél előbbre és pozitívabban nézni, mert a félelemnél nagyobb gyilkos nincs! Próbálj meg békében lenni magaddal, a környezeteddel és hidd el, hogy akik körötted vannak, mind segíteni akarnak neked, de legjobban TE fogsz segíteni magadon."

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ez a 7 tünet nőgyógyászati daganatokat jelezhet

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#természetgyógyászat

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához