Méhnyakrák: az I. Érintetti találkozó előadásait élőben követheti a Facebookon

#nőiegészségéve #méhnyakrák #daganat #rák
2020.01.16.

Az előadások a nőgyógyászati daganattal érintetteknek, túlélőknek, gyógyultaknak, családtagjaiknak, barátaiknak szól, a műtéti, kezelési lehetőségekről, klinikai vizsgálatokról, HPV fertőzésről, örökbefogadásról.

Élő közvetítés a Facebookon

A Mályvavirág Alapítvány, a Női Egészség Éve szakmai partnere zártkörű Érintetti találkozót szervez, melyen zárt közösségének tagjai vesznek részt. A délelőtt folyamán elhangzó előadásokat azonban szeretnék nyitottá tenni minden érdeklődő számára. A következő, 2021-es találkozót szélesebb körben tervezik meghirdetni.

A Mályvavirág Alapítvány 2020. január 25-én, 10 órától élőben közvetíti az I. Érintetti Találkozójának előadásait facebook-on.

A Női Egészség Éve

2020 a Női Egészség Éve az Egészségkalauznál: fontosnak tartjuk, hogy a nők felismerjék a szűrések és a megelőzés fontosságát. Sokszor akaratlanul is tovább viszünk rossz családi mintákat - hiszen, ha a szüleink is csak az utolsó pillanatban, vagy az után mentek orvoshoz, mi is hajlamosak leszünk követni a példájukat. Máskor az eredménytől félünk, de van, hogy egyszerűen csak nem tudunk eleget egy-egy betegségről, a tüneteiről, és főként a megelőzésről.

Fontos, hogy tájékozódjon, mutasson példát a gyerekeinek, a szüleinek, a barátainak, és menjen el szűrésre! Idén az egészségtudatos hozzáállást nyereményjátékunkkal is szeretnénk ösztönözni, amiről bővebb információt itt talál: https://noiegeszsegeve.hu/nyeremenyjatek

Forrás: EgészségKalauz