Ezeket látta már?

Újra lehet Pfizerre időpontot foglalni: figyelje az SMS-eit

pfizer, időpontfoglalás, eeszt, regisztráció, oltás

UPDATE: mégsem lehet időpontot foglalni.

A Koronavírus Sajtóközpont a HVG-nek adott válaszában azt írta:

„az online időpontfoglalóban legközelebb kizárólag az érvényes regisztrációval rendelkező 16-18 évesek számára lesz megnyitva majd a Pfizer-foglalás, a kórházak ennek előkészítését kezdték meg, de az időpontfoglaló még számukra sincs nyitva. Jelenleg továbbra is Sinopharm, AstraZeneca és Szputnyik foglalható a regisztráltaknak.”

Jön az újabb Pfizer oltás akció. A Népszava értesülései szerint már ma (vasárnap) közzéteszik az oltópontok az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén a foglalható időpontokat a 18 és 59 évesek számára.

Az új Pfizer-kampányban csak azok a 18-59 évesek tudnak időpontot foglalni az Egészségügyi Elektronikus Szolgáltatási Tér (EESZT) felületén , akik már regisztráltak az oltásra. Ők egy sms-t kapnak, amellyel aztán beléphetnek az időpont regisztrációs oldalra.

Az időpontok csak péntektől lesznek meghirdetve, előtte beoltják az oltásra jelentkezett 16-18 éveseket. Ahogy korábban írtuk, a 190 ezer fős korcsoportból péntekig mindössze 60 ezren jelentkeztek a védőoltásra.

Háziorvosok is kapnak Pfizert

A Népszava úgy tudja, hogy a 60 évesnél idősebbek sem feltétlenül maradnak Pfizer nélkül, ugyanis a jövő héten a háziorvosoknak nagy mennyiségben küldenek a legnépszerűbb vakcinából.

Pfizer oltás: erre a 9 tünetre készüljön oltás után

Az új oltási kampányra lehetett számítani, hiszen májusban 1,3 millió adag érkezik az országba, ez pedig jóval több, mint amit a második oltásra és a fiatalokra el kell használni. A kampánnyal a jövő hét végére érheti el a beoltottak száma a 4,5 millió főt, ami jól mutatja, hogy az utóbbi napokban lelassult a tempó - írja a portfolio.hu.

Olvassa el ezt is!

Forrás: nepszava.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához