Ezeket látta már?

Vessen véget a körömgomba okozta kellemetlenségeknek!

A körömgomba egyike a legnehezebben kezelhető gombás fertőzéseknek. Az eredményes terápia kiválasztása nagy körültekintést igényel. Szerencsére léteznek olyan készítmények, melyek megfelelnek a kihívásoknak.

A körömgomba esztétikailag kellemetlen tünetekkel járó fertőzés, szeretnénk minél hamarabb megszabadulni tőle. Sajnos azonban makacs fertőzésről van szó, a hatékony terápiának számos nehézséget kell leküzdenie:

Vessen véget a körömgomba okozta kellemetlenségeknek!

a fertőzés forrása a nehezen áthatolható körömrétegek alatt található. A fertőzés megszüntetéséhez a gombaölő hatóanyagnak a köröm legmélyebb rétegeit kell elérnie.

a fertőzést többféle gombafaj is okozhatja, sőt kevert fertőzések is előfordulnak.

a legtöbb készítménnyel a kezelés rendkívül hosszadalmas, hónapokig tartó folyamatos foglalkozást igényel. Ehhez kitartásra és sok türelemre van szükség.

A körömgomba kezelés nehézségeit felismerve fejlesztették ki a Canespro és Canesten Plus 2 fázisú megoldását.

A mélyreható hatékonyságnak köszönhetően a Canespro könnyűszerrel, gyökerestől pusztítja el még a köröm mélyebb rétegeiben megtelepedő gombát is. A mélyreható hatékonyság a kezelést mindössze

6 hétre rövidíti:

Vessen véget a körömgomba okozta kellemetlenségeknek!

- 1. fázis: 2 hét Canespro kezelés

Az első fázisban a Canespro kenőcs felpuhítja a fertőzött körömrészt és lehetővé teszi hogy a gombaölő hatóanyag a körömrétegek mélyére hatolva, közvetlenül a fertőzés forrásánál fejtse ki hatását.

Széles hatásspektrumú gombaellenes készítmény, így különböző gombafajok okozta fertőzéseket is képes meggyógyítani.

- 2. fázis: 4 hét Canesten Plus kezelés

Vessen véget a körömgomba okozta kellemetlenségeknek!

Miután a Canespro kezelésnek köszönhetően sikerült megszabadulnunk a beteg körömrésztől, a Canesten Plus krém a második fázisban gyökerestől szünteti meg a fertőzést.

A kívánt hatás elérése érdekében a második fázis feltétlenül szükséges: ehhez a Canesten Plus krémet külön kell megvenni és 4 hétig alkalmazni.

A Canespro és Canesten Plus krém bizonyított hatékonysága segít megszabadulni a körömgombától. Körmei így lehetnek újra egészségesek és szépek.

* Ha több mint 3 köröm, vagy a köröm felületének 2/3-nál nagyobb része érintett, súlyosabb fertőzésről van szó. Ilyen esetben a kezelés kiegészítése válhat szükségessé, ezért bőrgyógyász felkeresése javasolt.

Vessen véget a körömgomba okozta kellemetlenségeknek!

Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest Alkotás u. 50.

Vény nélkül kapható gyógyszer!

A Canesten Plus krém hatóanyag a bifonazol.

L.HU.CC.25.05.2012.0033

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el

a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához