Ezeket látta már?

Egy nemes ügy: Magyar Gyermekmentő Alapítvány

2013.01.28. Módosítva: 2015.11.04.

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány Budapesten, Győrben és Pécsett, valamint nyaranta a Balaton mellett végzi mentési munkáját.

Közhasznú Alapítványunk az elmúlt 7 évben 10.000 súlyos, életveszélyes állapotú gyermeket részesített korszerű mentőellátásban.

Egy nemes ügy: Magyar Gyermekmentő Alapítvány

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány Budapesten, Győrben és Pécsen valamint nyaranta a Balaton mellett végzi mentési munkáját. Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (MOK) üzemeltetünk, melyek a gyermek-intenzív osztályok "meghosszabbított karjaiként" viszik a baleset helyszínére a szakorvost és a teljes méretválasztékú, legkorszerűbb rohamfelszerelést.

A MOK nem szállít beteget, feladata a súlyos, életveszélyes állapotú gyermek vitális paramétereinek stabilizálása. A MOK rendszerben személyautóval végezzük a mentést, mely gyorsabban mozgatható, jobban kihasználható és költségkímélőbb megoldást jelent, mint a hagyományos rohamkocsik bevetése.

Az Alapítvány ingyenesen elérhető oktatási tevékenységet is végez, laikusoknak és egészségügyi dolgozóknak szervezünk tanfolyamokat országszerte megelőzés valamint gyermek- sürgősségi ellátás, elsősegélynyújtás témakörben.

Alapítványunk adományokból származó illetve pályázati pénzekből finanszírozza a mentőautók működését illetve a képzések hátterét, ezért megköszönjük, ha támogat minket, például adója 1%-nak a felajánlásával.

További információ, és jelentkezés a képzésekre: www.mgya.org

Egy nemes ügy: Magyar Gyermekmentő Alapítvány
Forrás: EgészségKalauz