Ezeket látta már?

Ha zavarja a vizeletcsepegés, itt a fájdalommentes végső megoldás

vizeletcsepegés ellen, fájdalommentes, lézeres műtét

Hallott már az inkontinencia lézeres kezeléséről? A vizeletcsepegés – okozza bármilyen egészségügyi probléma – ma már vágás és fájdalom nélkül is kiválóan kezelhető, akár 80 év felettieknél is.

A vizeletcsepegés, stresszinkontinencia nagyon zavaró probléma, mely jó néhány betegség rizikóját megnöveli. Szerencsére ma már lézeres beavatkozással is lehet ezt kezelni, amely végső megoldást kínál.

Mikor alakulhat ki stresszinkontinencia?

 A stresszinkontinencia nagyon gyakran a szülés után kialakuló probléma. A terhesség, illetve a szülés alatt a kismedencei kötőszövetek, illetve a gátizomzat rendkívüli mértékben megnyúlik, és sajnos később sem „húzódik” vissza, vagyis nem nyeri vissza a rugalmasságát. A megnyúlt, meggyengült szövetek sajnos nem tudják eléggé megtartani a húgyhólyagot, és már a záróizom sem tudja ellátni a feladatát. Ennek a következménye a vizeletcsepegés, a köhögésre, nevetésre, tüsszentésre vagy akár sportolásra jelentkező vizeletszivárgás.

Szövődményei is lehetnek

A vizeletcsepegés egyrészt rendkívül kellemetlen, zavaró probléma, másrészt jó néhány betegség rizikóját is megnövelheti, így a húgyúti fertőzések, kismedencei gyulladások is gyakrabban jelentkezhetnek az érintett hölgyeknél.

Érdekli, mennyibe kerül az intimlézer kezelés? Kattintson és jelentkezzen be, itt!

Akár 80 év felettieknél is jelentős javulás érhető el

Az intimlézeres beavatkozás fájdalommentes megoldást nyújt a problémára, ráadásul (a betegség súlyosságától függően) teljes gyógyulás vagy az életminőség jelentős javulása érhető el. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, és hosszas lábadozásra sincs szükség.

A kezelés során speciális lézerrel felmelegítik a hüvely hámszövete alatt elhelyezkedő kötőszövetet, méghozzá azon a területen, mely a húgyhólyagot támasztja alá. A speciális lézersugár akadálytalanul áthatol a hámszöveten, így az nem sérül, nincs fájdalom és hegesedés. A hőhatás eredményeként beindul a szervezet saját, öngyógyító mechanizmusa, a kötőszövet megújul, a rugalmasságért felelős kollagénrostok újrarendeződnek, és új rostszálak is képződnek. Ez pedig azzal jár együtt, hogy a korábban laza terület feszesebbé válik, vagyis jobban képes tartani a hólyagot. A vizeletcsepegés (a probléma súlyosságától függően) már akár két-három kezelés hatására is jelentősen csökkenhet, sőt akár teljesen el is múlhat. Idősebb hölgyek esetén a szövetek csökkent regenerációs képessége miatt ennél több kezelésre van szükség, de az esetek többségében náluk is jelentős javulás érhető el, nagy mértékben javítva az életminőséget.

Kíváncsi, hogyan zajlik az intimlézeres kezelés? Nézze meg videónkat!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához