Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem
Hirdetés

Egészséges nyári erotika: íme egy módszer az „olajozott” házasélethez, amit klimax idején is bevethetünk! (x)

#Intim hidratálás #Cikatridina #változókor #menopauza
2021.08.03.
Egészséges nyári erotika: íme egy módszer az „olajozott” házasélethez, amit klimax idején is bevethetünk! (x)

Sláger szól róla, hogy nem csak a húszéveseké a világ, és az érettebb generáció igyekszik is teljes gőzzel kiélvezni a nyár örömeit. Akár hiszi, akár nem, az idősek is szívesen adják át magukat a testi szerelemnek – nyaralás idején meg főleg!

Gyermeki hiedelem: az én apukám és anyukám „azt” sosem csinálja…

Pszichológusok a megmondhatói, hogy nemcsak a kisgyerekek, hanem még a tinédzser korúak is elképzelhetetlennek tartják, hogy a saját szüleik is csinálnák azt a rejtélyes dolgot, amit szexnek hívnak. A gyerekek szemében ugyanis a szüleiknek nincs nemük, ők „csak” apu és anyu. Később persze, miután maguk is szülővé váltak, rádöbbennek majd, mekkorát tévedtek. Ám érdekes módon a legtöbbjük továbbra sem képes elképzelni az addigra még inkább „öreg” szüleiről, hogy azok aktív nemi életet élnének. Holott a szex korántsem ér véget negyven- vagy ötvenéves korban!

Öregember nem vénember: 50 fölött is vannak vágyaink

Egy felnőtt számára a testi kapcsolat igénye független az életkortól. Fiatalon az ember persze (általában) nagyobb vehemenciával adja át magát a kölcsönös örömszerzésnek, ám a kiegyensúlyozott szexuális élet iránti vágy érettebb korban is megmarad. Az idősebbek talán ritkábban lepedőakrobatikáznak, ám ahogy mondani szokás, nem a mennyiség számít, hanem a minőség. Hiteles statisztikák ugyan nincsenek róla, hogy melyik korosztály mennyire gyakran él nemi életet, az viszont biztos, hogy a szex nem korfüggő. Vagyis semmi okunk nincs rá, hogy valaha is leszokjunk róla!

Leküzdhető hálószobai problémák

Ötven fölött persze már akadhatnak egészségügyi nehézségek, de nem szabad szégyenlősnek lenni, hiszen szükség esetén orvosi segítséget is lehet kérni, legyen szó mozgásszervi panaszokról vagy akár merevedészavarról. Idősebb nőknél gyakran okoz gondot a hüvelyszárazság, miután a változókorban, azaz a klimax idején a női hormonok „elfogynak” a szervezetből. Elsősorban az ösztrogén hiánya miatt száradnak ki a hüvely szövetei. Ez nehézkessé, fájdalmassá teheti az együttlétet, de a mindennapokban is kényelmetlen, feszülő, égő, viszkető érzést okozhat a belső (és külső) szárazság. Erre a gondra kínál hasznos segítséget a patikában vény nélkül kapható Cikatridinia hüvelykúp.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz Forrás: Phytotec Hungária

A Cikatridina hüvelykúp hormonmentes készítmény, amely hialuronsavat, valamint többféle gyógynövény ápoló kivonatát tartalmazza. A hialuronsav magas vízmegkötő képességű molekula, ezért hatásos hidratálószerként nem véletlenül található meg például a márkás, minőségi arcápoló kozmetikumok összetevői között. A hialuronsav azonban nemcsak a száraz arcbőrt, hanem a hüvelyi szöveteket is képes újra feltölteni nedvességgel. A Cikatridina hüvelykúp emellett olyan gyógynövények kivonatait is tartalmazza, amelyek hámregeneráló és gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek.

Mivel a változókori hüvelyszárazság többnyire tartósan fennálló probléma, a Cikatridina kúpot a tünetek változásától függően szükség esetén hosszan tartó kezelésként ajánlott használni a panaszok enyhítésére. Recept nélkül kapható a gyógyszertárakban, vagy megrendelhető webes patikákból is.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Forrás: Phytotec Hungária