Mindenki ezt nézi most!

Hirdetés

Ez a szer segíthet hatékonyan kezelni a hüvelygombát (x)

shutterstock 1493322572

A hüvelygombát mindenki utálja: a nők azért, mert szenvednek a viszketéstől és égő érzéstől, de a férfiaknak sem könnyű, hiszen amíg a partner nem lábal ki a betegségből, addig lőttek szexuális életnek. Lássuk, mi segíthet legyőzni a kórt!

Az egyik legutálatosabb női nyavalya

Sok nő rémálma a múlni nem akaró hüvelygomba, amelyet gyakran szinte képtelenség a „szokásos” patikaszerekkel legyőzni. Pedig a gombás hüvelyfertőzést közismerten kellemetlen tünetek kísérik: kezdetben csak némi diszkomfortérzést tapasztalható, majd hamarosan viszketés és fájdalom is jelentkezik a hüvelyben, valamint a hüvelybemenet környékén. Ha valaki kellő önfegyelem híján még nekiáll dörzsölni az amúgy is irritált intim területet, attól a fájdalom és a viszketés csak tovább fokozódik. A hüvelyváladék megváltozott színe és állaga ugyancsak a hüvelygombára figyelmeztető jel: ilyenkor fehéres-sárgás színű, túrós-darabos folyás alakul ki.

Bizonyos patikaszerek sem mindig hatásosak

A tünetek sokak számára lehetnek ismerősek, hiszen a statisztikák szerint négyből három nőnél előfordul életében legalább egyszer a hüvelygomba, amely akár vissza-visszatérő jelleggel okozhat panaszokat.

A makacs, rendszeresen kiújuló fertőzés különösen idegesítő, főleg annak, aki már minden házi praktikán túlvan, azaz végigpróbálta az összes hüvelygomba elleni szert, amelyet a reklámokból ismer, de mintha a helyzet mégsem javulna semmitől. Ilyesmi leginkább akkor fordulhat elő, ha a fertőzést a mai korszerű kezelésben gyakorta alkalmazott „azol” hatóanyag-tartalmú készítményekkel szemben ellenálló, azaz rezisztens gombafajok okozzák.

Speciális összetételű kúp hüvelygomba ellen

Ha az „azolok” nem válnak be, olyankor a nőgyógyászok is sok esetben a hüvelygomba kezelésében régóta ismert és bevált szert, a bórsavat hívják segítségül. Jó hír, hogy ma már vény nélkül is kapható egy speciális összetételű, más hasznos komponensek mellett bórsavat is tartalmazó, gyári hüvelykúp, a Micovag Plus.

A Micovag Plus hüvelykúp bórsav- és tejsavtartalmának köszönhetően helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, ami hasznos a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedése ellen. A kamillából származó bizabolol nevű összetevője révén pedig a Micovag Plus a kellemetlen viszketést és az égő érzést is enyhíti.

Meddig tartson a szex-stop?

Hüvelygomba idején nem szerencsés nemi életet élni, csakhogy a partnerek könnyen esnek abba a hibába, hogy nem várják ki türelmesen a kezelés végét, hanem amint némileg csillapodtak a legkellemetlenebb tünetek, nyomban újrakezdik a szexuális életet. Holott a kezelés végéig tanácsos lenne inkább kerülni az együttlétet, vagy ha másképp nem megy, legalább gumióvszert használni. Végül is átmeneti időszakról van szó, azt pedig igazán ki lehet bírni, amennyiben fontos számunkra az intim egészségünk.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Forrás: Phytotec Hungária