A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Fülbevalóként lehet hordani ezt a fogamzásgátlót

#fogamzásgátlás #fülbevaló #hormon #szex
2019.03.20.

El szokta felejteni a fogamzásgátló tablettát? Kellemetlen óvszert használni? És ha azt mondjuk, hogy akár a fülében is hordhatja a fogamzásgátló készülékét?

Hirdetés

Megannyi egészségügyi probléma, gyulladások, allergiás reakció léphet fel a már meglévő fogamzásgátlási módszerektől. Éppen ezért az amerikai Georgia Institute of Technology tudósai egy igazán innovatív, fülbevaló segítségével működő ötlettel álltak elő.

Fogamzásgátlót a fülbe!

Az új típusú fogamzásgátlót hagyományos fülbevalóként kell hordani, a benne lévő tapasz, amely a fogamzásgátló tablettákban is megtalálható hormonokkal van átitatva, a fülhöz tapadva juttatja a véráramba a hatóanyagot.

Azt még nem tudni, hogy az új fogamzásgátló mikor kerülhet kereskedelmi forgalomba, ehhez még rengeteg tesztre van szükség. Az első eredmények azonban már most nagyon meggyőzőek – idézte a részleteket a HVG.hu

5 tévhit a fogamzásgátló tablettákról - kattintson tovább!

Forrás: HVG
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.