Ezeket látta már?

15 perc énidő, relaxálás minden kisgyermekes anyának jár! (X)

2018.06.29. Módosítva: 2018.06.30.
oto_zen_az_elmenyfotel_

Édesanyaként nap mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk és a háztartás is teljesértékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk Önmagunkról.

A nőről, aki nélkül nem lennénk képesek az anyai szerepünkben helytállni. A nőről, aki olykor a háttérbe szorul ugyan, de mindig jelen van. A nőről, aki anyává válásunk előtt voltunk.

Nemcsak édesanyaként, de nőként is szükségünk van napi szinten némi ÉNIDŐRE, amikor van lehetőségünk kikapcsolni, testileg – lelkileg felfrissülni, feltöltődni. Ehhez nyújtanak segítséget a Mediwel élményfotelei, az OTO Zen és az OTO Zen Premium, melyek nem csak a gyerekcipeléstől sajgó derekat, hátat masszírozzák át jólesően, de még szoptatni is kényelmesen lehet bennük.

15 perc énidő, relaxálás minden kisgyermekes anyának jár! (X)

AzOTO ZEN az élményfotel kényelmet biztosít az anyának és gyermekének egyaránt.

Az OTO ZEN dizájn élményfotel sokoldalú kedvence lehet a családnak, nem csak az édesanyák, de a família szinte minden tagja találhat magának kedvenc kényeztető programot.A hintáztatva ringatás funkciót pedig még az ölben lévő kisabák és kisgyermekek is imádni fogják!

Az OTO Zen élményfotel nemcsak a szoptatást könnyíti meg az ergonómiai kialakításának köszönhetően, hanem masszázsfunkcióinak segítségével a baba gondozása, ellátása során leginkább igénybe vett izmok is könnyedén kilazíthatóak. A masszázs rendszeres alkalmazása a szoptatás következtében kialakult esetleges hátfájdalmat is képes csillapítani. A készülék szinte hangtalan működésének köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy az alvó gyermekünket felébreszti. Nem utolsó sorban pedig még párunk is hálás lesz érte, hogy egy stresszes nap után 15 percre ellazulhat és feltöltődhet egy kicsit. Ezáltal a babaszoba a család minden tagja számára a legkedvesebb pontja lehet a lakásnak.

Gyere el hozzánk Óbudára és próbáld ki! Iratkozz fel hírlevelünkre ITT, hogy ne maradj le az akcióinkról, kedvezményeinkről!

15 perc énidő, relaxálás minden kisgyermekes anyának jár! (X)

forrás: Mediwel

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához