Ezeket látta már?

Hirdetés

Sikerrel zárult az ÉLET ERŐ EXPO: június végéig megtekinthető a kiállítás

Élet Erő Expo

Június 9-én véget ért az ÉLET ERŐ EXPO – online kiállítás az egészségről rendezvénye, ahol a látogatók Magyarországon egyedülálló módon, virtuális térben tájékozódhattak az egészségüket érintő legfontosabb kérdésekről. A 3D kiállítói standok, előadások, kerekasztal beszélgetések, sztárvendégekkel megtartott LIVE műsorok több tízezer érdeklődőt vonzottak, és ez még nem minden: az Expo felülete június 30-ig elérhető marad a nagyközönség számára.

Június 9-én, az Expo nyereményjáték fődíjainak sorsolásával zárult a három héten át tartó Élet Erő Expo. Számos tárgynyeremény mellett két szerencsés nyertes 1-1 darab, két fő részére szóló wellness hétvégével gazdagodhatott, a Zala Springs Golf Resort felajánlásával. Noha a rendezvény elbúcsúzott a nagyérdeműtől, az Expo nem zárta be kapuit, a www.eleteroexpo.hu tartalmai június 30-ig minden érdeklődő számára elérhetőek maradnak.

Az Expo számos egészségügyi témát körbejárt, szó volt népbetegségekről, a prevenció fontosságáról, a helyes táplálkozásról, női-férfi betegségekről, és a gyógyszerhamisításról is. Az érdeklődök nemcsak a testi betegségekről kaphattak hasznos információkat, hanem a lelki egészség, az életmód, a mozgás területén is hasznos segítséget, tanácsokat kaphattak.

A rendezvény kiemelt programjaként a nézők három héten át élvezhették a LIVE műsorokat, amelyek mindegyike visszanézhető június végéig. A Széchenyi Fürdőből, az Allee-ből, valamint a Pesti Magyar Színházból közvetített műsorok olyan sztárvendégek közreműködésével valósultak meg, mint, Katus Attila fitnesz edző és életmód tanácsadó, Völgyi Zsuzsi énekes, Hajdu Steve színész és humorista, Németh Gábor „Némo" zenész, Fedor Kyra énekes, akik őszintén osztották meg megelőzéssel és egészségükkel kapcsolatos tapasztalataikat a közönséggel.

Azok, akik a három hét során ellátogattak a Vivéka Zen Kertbe, Amin-Váczi Virág révén testi és lelki átmozgatásban részesülhettek, aki a jógagyakorlatok mellett a meditáció, a légzés, a családi jóga rejtelmeibe is beavatta a nézőket.

20220610 utokommunikáció

A rendezvény Kiállítói Zónájában az Egészségkalauz, a RadiVert MR Diagnosztika Központ, a Budapesti Gyógyfürdők Zrt., a Berlin Chemie / A . Menarini Kft., az OTP Egészségpénztár, Pirula Kalauz és a Novartis Melanoma látványos 3D standjai, valamint izgalmas olvasmányok, videós tartalmak és kvízek fogadták a látogatókat. A rendezvény stratégiai partnere, a DayMed standján a betegoktatást szolgáló hasznos e-learning anyagok is elérhetők június 30-ig.

A kiállítói standok mellett továbbra is megtekinthetők az Expo tematikus helyszínei, a lélek egészségével, lelki egyensúllyal foglalkozó Mentálhigiéniai stand, a szexuális tabuk, a dohányzás, a drog témakörét boncolgató Tabu stand, valamint az Én egészségem standja, ahol a látogatók az egészségüket érintő számos kérdéseben kaphatnak hiteles válaszokat. A VIP Lounge virtuális egészségkiállítása mellett Dávid Norbert képzőművész Rezonancia tér kiállítása is látogatható június végéig.

ÉLET ERŐ EXPO – online kiállítás az egészségről

www.eleteroexpo.hu

www.facebook.com/eleteroexpo

Online megtekinthető július 30-ig.

Forrás: Élet Erő Expo