Mindenki ezt nézi most!

Hirdetés

Szív- és érrendszeri panaszokkal küzd? Támogassa szervezetét természetes módszerekkel!

A kardiovaszkuláris problémák világszerte a vezető halálokok között szerepelnek. Magas vérnyomás, szívelégtelenség, koszorúér-betegségek – csak, hogy néhányat említsünk közülük. Megfelelő odafigyeléssel természetesen csökkenthető az esély az ilyen problémák kialakulására, ráadásul léteznek természetes módszerek is szívünk támogatására!

Nem csupán a szép korúak betegsége

Hazánkban egyre több embert érintenek a szív- és érrendszeri panaszok. Sokan azt gondolják, hogy ezek tipikusan a szülők, nagyszülők betegségei, pedig a valóságban a fiatalok is veszélyeztetettek. A helytelen táplálkozás ugyanis nem csupán elhízáshoz, 2-es típusú cukorbetegséghez vezethet, hanem többek között magas vérzsírszinthez, vagy akár magas vérnyomáshoz is.

Az ilyen problémák kialakulásában nagy szerepet játszanak az úgynevezett relatív oxigén szabadgyökök. Ezek olyan instabil, nagy reakcióképességű molekulák, amelyeknek szüksége van egy elektronra a stabilizálódáshoz. Ezt képesek felvenni a test bármely ép sejtjéből, amivel akár károkat is okozhatnak.

A szabadgyökök ellen a harcot legtöbbször az úgynevezett antioxidánsok veszik fel. Testünkben alapesetben jól működő antioxidáns rendszer található, viszont az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, az alváshiány, vagy a káros szenvedélyek, mint például a dohányzás és az alkoholfogyasztás mind képesek csökkenteni ennek a rendszernek a hatékonyságát.

Tényleg segíthet a galagonya?

A galagonya jótékony hatásai már az ókorban is ismertek és elismertek voltak. Ajánlották például gyomorbántalmakra, fekélyekre, de még kígyómarásra is. Manapság viszont ezektől eltérően, a szívműködés elősegítése, valamint a szívizom vérellátásának támogatása miatt alkalmazzák. Kísérletek igazolták ugyanis, hogy a galagonya kivonata képes bizonyos enzimek aktivitását fokozni, ezáltal elősegíti az értágítást. Ezen túl a sejteken belüli kalcium koncentráció fokozásában is szerepet játszik, valamint fokozza a szív maximális teljesítményét is.

Az INTERHERB NAPI1 termékcsalád készítményei kiváló minőségű, magas hatóanyag-tartalmú gyógynövény kivonatokból készülnek, hatásukat megalapozott szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok is igazolják. A Galagonya Extraktum hatóanyagai elősegítik a szív megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik az oxigén és energiafelhasználását. Ideges, feszült állapotokban elősegíti a szív nyugodt, kiegyensúlyozott működését. Használata rendkívül egyszerű, hiszen napi 1 kapszula tartalmazza a szükséges hatóanyag mennyiséget. 

Szív- és érrendszeri panaszokkal küzd? Támogassa szervezetét természetes módszerekkel!
Forrás: BGB Interherb Kft.