Szponzorált tartalom

Szavazzon kedvenc patikájára! Ön hova jár a legszívesebben gyógyszerért?

#kedvenc patikám #szavazás #gyógyszer #patika
2019.09.18.

Immár kilencedik alkalommal hirdetik meg a pályázatot a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére. Szavazatával most Ön is befolyásolhatja, melyik gyógyszertár nyerje el a kitüntetést!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara a Roche Magyarország Kft. támogatásával idén május 1-jén is meghirdette a „Kedvenc Patikám” pályázatot. A szeptember 30-ig tartó pályázat keretében a betegeknek lehetőségük van arra, hogy véleményt formálhassanak a patikák munkájáról.

Az aktív patikák, gyógyszertárak az ország bármelyik területéről versenybe szállhatnak a kliensek, páciensek szavazataiért. Az új patika, gyógyszertár beregisztrálására a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül van lehetőség, a szavazásban részt vevők a nagyobb ismertség elérése érdekében saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával.

A képen látható balról jobbra: Torjai Gábor, Dr Hodossy Lajos, Dr Samu Antal, Dr Tábi Tamás és Dr Mikola Bálint a májusi sajtókonferencián Forrás: Sajtóközlemény

A kampány legfontosabb célja tehát a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. Így szavazóként már csak arról kell elgondolkodnia: melyik patikába jár a legszívesebben kiváltani a gyógyszert? Hol kapja meg az adott terméket a legjobb áron? Egyáltalán: egy nagyobb gyógyszertárt részesít előnyben, ahol mindent lehet kapni, vagy egy kisebbet, ahol már személyes kapcsolata alakult ki a gyógyszerészekkel? Esetleg van olyan hely, ahol minden pozitívum egyesül? Itt az ideje megválaszolni ezeket a kérdéseket, hiszen most egy egész szakmáról mondhatja el a véleményét!

Szavazatával hozzájárulhat a gyógyszerész szakma fejlődéséhez, illetve ahhoz is, hogy az Ön által preferált gyógyszertár megkaphassa azt az elismerést, amit tevékenysége és munkája alapján Ön szerint megérdemelne. A pályázat keretében ráadásul nemcsak a patika minőségét, felszereltségét, megközelíthetőségét és atmoszféráját, de az ott dolgozó gyógyszerészek szaktudását, kedvességét és segítőkészségét is jutalmazhatja!

A szavazatokat elektronikus formában, a kedvencpatikam.hu/szavazas oldalon, illetve papír alapú szavazólap kitöltésével, és beküldésével lehet. A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várják egészen szeptember 30-ig. A szavazatok leadása anonim formában történik, semmilyen formában nem kérik a szavazóktól a személyes adataikat.

A „Kedvenc Patikám” cím díjátadója a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXIX. kongresszusán lesz. A pályázaton a kortárs művész, Eskulits Tamás szobra is a nyertesé lesz, az értékes szakmai munkát segítő ajándékok mellett.

Forrás: egeszsegkalauz.hu