Hal
Sem a lazac, sem a tonhal: egy másik hal támogatja jobban a szívet, az agyat és az immunrendszert
Az íze karakteres és telt, húsa omlós és lédús. Mutatunk egy jó receptet is hozzá.
7 nyomós érv, amiért érdemes heti kétszer halat enni
Sokan hallottuk már, hogy a hal mennyire egészséges, mégis sok magyar konyhában ritkán kerül az asztalra. Pedig a rendszeres halfogyasztás hosszú távon jelentős egészségügyi előnyöket is hozhat.
Karácsony után se feledkezzen meg a halról – így támogatja egészségét!
Ne csak karácsonykor válassza a halat.
Depresszió: ennyire sokat segíthet a halban gazdag étrend
Sok évvel a szedésük után is képesek megakadályozni a skizofrénia és más pszichotikus betegségek tüneteinek kifejlődését az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítők - állítja egy kutatás.
Hal, dió és gyümölcs: valóban csökkenthetik az Alzheimer-kór kialakulását?
Bizonyos élelmiszer-kombinációk, például a halak, a gyümölcsök és a diófélék, összefüggésben állnak az Alzheimer-kór kialakulásának csökkent kockázatával. Lássuk, hogyan!
Egészséges és finom karácsonyi menü: ezeket az alapanyagokat szerezze be!
Egyáltalán nem törvényszerű az, hogy karácsonykor plusz kilókkal gyarapodjunk, ugyanis az igazság az, hogy az édességeket nem számítva nagyon is egészséges menüt fogyaszthatunk az ünnepekkor!
Halrudacskák - valóban egészségesek?
Ö szokott halrudacskákat enni ebédre vagy vacsorára?
Arzéntartalmuk miatt nem javasolja a Nébih a Sajóból kifogott halak fogyasztását
Inkább ne tegye a tányérjára a Sajóból kifogott halakat.