Ezeket látta már?

Fogadásból próbálta ki ezt a furcsa dolgot a fiatal férfi, nem volt jó ötlet

mentők, győr, kórház

Ehhez hasonló meghökkentő esetek évente előfordulnak a mentők szerint.

"Egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét múlt héten, mert az ökle saját szájába szorult . Elmondták, hogy fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám kihúzni már nem tudta. A barátok először mosolyogtak, aztán erővel próbáltak segíteni, ami komoly fájdalmat okozott a sérültnek. A férfi közel sem nevetett a történteken, megőrizte higgadtságát és az orrán keresztül lélegzett " - olvasható az OMSZ közösségi oldalán.

A posztból kiderült, hogy a mentésirányító tájékoztatta a bejelentőt, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást, és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétányira volt a helyszíntől (tömegközlekedéssel 6 perc). A barátok végül mérlegelték a helyzetet és útnak indultak a sérülttel, akihez végül nem kértek mentőt. 27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott és megköszönte, hogy bajtársunk aggódott érte, illetve hogy megkérdezze, “Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt ?”A mentésirányító megnyugtatta a férfit, hiszen hasonló esetek szinte évente előfordulnak.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#sürgősségi

Forrás: facebook.com/orszagosmentok