Ezeket látta már?

Fejbe kólintotta a valóság: először azt hitte, egy tégla találta fejbe, ledöbbent, hogy mi volt az

madár sirály támadás madártámadás sürgsségi

A földön fekve tért magához a napokban egy nyugdíjas Walesben, aki azt hitte, hogy egy tégla találta fejbe.

„A fészerbe indultam, és ahogy kiléptem az ajtón, éreztem, hogy valami fejbe vágott. Azután képszakadás, rögtön a földre zuhantam” – emlékezett vissza Rhiannon Fennell a horrorisztikus pillanatokra.

Amikor magához tért, a fejbőréből patakzott a vér. Először értetlenül állt a történtek előtt, aztán rájött, hogy egy feldühödött sirály támadott rá a kertjében. A szomszéd ház kémén fészkelő madár egyike sebezte meg a fején - számolt be az esetről a Daily Mail. A férfit ellátták, néhány vágással, zúzódással megúszta a félelmetes élményt, de a madártámadás mély nyomokat hagyott benne.

– Valójában elég gonosz volt, egyáltalán nem félt tőlem, sőt, nagy nyugodtan a fejemen csipegett, miközben megsebesített, és a vér végigfolyt az arcomon és a szemüvegemen.

„Harminc évig éltem Afrikában, de semmilyen állat nem támadott meg. Ezek a sirályok veszélyesebbek” – mondta a férfi, aki szeretné figyelmeztetni a szomszédban élő kisgyerekes szülőket, hogy legyenek óvatosak, mert a madarak a költési időszakokban láthatóan agresszívan védik a fiókáikat, fészküket.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Fejvesztve menekült a garázsából, amikor megtudta, mi harapta fejen

Forrás: dailymail
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához