Ezeket látta már?

A mellrák elleni küzdelmet segíti, ha ilyen jelzésű terméket vásárol

mellrák elleni küzdelem Egészség Hídja Összefogás Herbaház

Együttműködés jött létre az Egészség Hídja Összefogás és a Herbaház között a mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából.

Világszerte minden év októberében tartják a mellrák elleni küzdelem hónapját, és ez alkalomból számos cég és civil szervezet folytat olyan kampányt, amely a közvélemény figyelmét erre a kérdéskörre irányítja. A rózsaszínű szalag hónapjának alkalmából együttműködésben állapodott meg a mellrák elleni küzdelemben, több mint húsz éve meghatározó jelentőségű Egészség Hídja - Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület és az egészségtudatos termékek területének egyik legismertebb hazai szakáruháza, a Herbaház.

Az Egészség Hídja Összefogás és az országszerte nyolc áruházat és egy webáruházat magába foglaló Herbaház képviselői bejelentették, hogy adományozói együttműködésben állapodtak meg, amelynek keretében a Herbaház támogatást nyújt az Egészség Hídja Összefogás egyesületnek a mellrák elleni küzdelem hónapja (október 1 - 31.) alkalmából.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felmérése szerint a mellrák ma világszerte a leggyakoribb női daganatos betegség. Európában a nők körében újonnan diagnosztizált rosszindulatú daganatok 28.7%-a mellrák, a teljes európai uniós lakosságon (27 ország, férfiak és nők együtt) belüli új rákos megbetegedések közül 13.3%-ot tesz ki a mellrák1.

A most bejelentett együttműködés keretében a Herbaház a Herbaház tipp TOP ÁR jelzésű termékek októberi értékesítéséből származó árbevétel 1%-át adományozza az Egészség Hídja Összefogás javára.

„Különleges alkalom a számunkra, hogy az Egészség Hídja Összefogás tevékenységét támogathatjuk” – mondta Balogh Judit, a Herbaház marketingvezetője. „Ez az első alkalom, hogy a Herbaház és az egyesület ilyen jellegű megállapodást köt, és nagy várakozással tekintünk a most következő hónap elé. Az Egészség Hídja Összefogás felbecsülhetetlen értékű felvilágosító és tájékoztató munkát végez, nagy hangsúlyt fektetve a rendszeres szűrésre, ami lehetővé teszi a sok esetben létfontosságú korai felismerést. Az egészségtudatosság hirdetése és terjesztése a Herbaház számára is meghatározó alapelv. A kollégáimmal együtt teljes mértékben azonosulni tudunk az Egészség Hídja Összefogás céljaival, így nagy örömmel veszünk részt az együttműködésben. Azzal, hogy egy termékkör bevételéből nyújtjuk az adományt, a vásárlóinkat is bevonjuk az adományozásba. Biztos vagyok abban, hogy ez a vásárlóinkat is jó érzéssel tölti el.”

A Herbaház tipp TOP ÁR egy speciális szegmens a Herbaház választékában: mintegy 400 olyan termék tartozik ide, amelyek kiemelten jó ár/érték aránnyal bírnak a kategóriában. Valamennyi termékcsoportot lefedve - étrend-kiegészítők, mentes, reform, vegán élelmiszerek, kozmetikumok és az öko háztartás – találhatók itt meg a különböző cikkek. A Herbaház tipp TOP ÁR termékeit a vásárlói igények figyelembevételével állítják össze a Herbaház szakemberei. „Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segíthessünk vásárlóinknak abban, hogy az egészséget támogató termékek minél könnyebben elérhetőek legyenek számukra. Ezért született meg a Herbaház tipp TOP ÁR” – mondta Balogh Judit a Herbaház marketingvezetője.

„Köszönjük a Herbaház felajánlását, amely hozzájárul ahhoz, hogy minél több emberhez eljussanak a programjaink és az üzeneteink” – mondta Báródi Edit, az Egészség Hídja Összefogás Egyesület titkára. Az előttünk álló hónap, az október, hagyományosan a mellrák elleni küzdelem nevezetes hónapja, és október 1. a mellrák elleni kelleni küzdelem világnapja. Ilyenkor, a világnap és az azt követő hónap folyamán a szokásosnál is több erőfeszítést teszünk annak érdekében, hogy felhívjuk a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, ezen belül is arra, hogy a rendszeres szűréssel mennyi mindent tehetünk a mellrák súlyos következményei ellen.”

A támogatásba bevont Herbaház tipp TOP ÁR termékcsoport valamennyi magyarországi Herbaház áruházban és a Herbaház webáruházában is elérhető.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Mellrákszűrés: ez történik a mammográfián és az MR vizsgálaton

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

mellrák

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához