Ezeket látta már?

Szülinapi meglepetés: különleges kis vendég járt a Mentőpalotában

402630050 790359872895978 6064559942253021990 n

Végre nyugodt körülmények között is közelebbről szemügyre vehette, amit akart.

Egy édesanyja hála levélben köszönte meg a mentősöknek a figyelmet és gondoskodást, amit 3 éves kisfia, Kende kapott tőlük. Kende már többször is szorult segítségre kruppos rohamok miatt, ám a mentőautók és a rajtuk dolgozó csapat mindig megnyugtatta, sőt, hamar barátkozásba is keveredett velük.

Kende különleges kapcsolatot ápol az életmentőkkel, melyet egy nap maga is ki szeretne majd próbálni. Fellelkesül ha szirénázó mentőautót lát, de vágya volt arra is, hogy nyugodt körülmények között is közelebbről szemügyre vehesse a hivatás részleteit. Az őszintén érdeklődő és lelkes Kende születésnapját most különleges módon ünnepelte a Markó utcai Mentőpalotában.

Egy meglepetéssel készültek s számára

A mai nap reggelén, szülei kíséretében a Mentőpalotába érkezett, ahol nem csupán a mentőautót csodálhatta meg közelebbről, hanem bejárhatta a Mentőmúzeumot is. Az életmentők tovább fokozták Kende boldogságát apró mentős ajándékokkal. Ez a kis ünnep egyúttal az elismerés és a gratuláció napja is volt számára.

Kende története, aki saját kis élményvilágában a mentők hősies világával találkozott, egy olyan pillanat, amely mindannyiuk számára emlékezetes marad.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Oltás tű nélkül: így juthat hozzá az orron át adható influenza elleni vakcinához

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

mentők

Forrás: Országos Mentőszolgálat
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához