Ezeket látta már?

Megható köszönőlevelet kaptak a mentősök

mentő, köszönőlevél, szívleállás, újraélesztés

A hálás feleség üzenetéből kiderült, hogy az életmentők másfél órán keresztül harcoltak a férje életéért, és végül sikerrel jártak.

Január közepén egy férfi hirtelen és minden előzmény nélkül összeesett, szívverése leállt. A hódmezővásárhelyi mentőállomás munkatársai azonnal a helyszínre siettek, és másfél órán keresztül küzdöttek az életéért. Végül sikerült stabilizálniuk az állapotát, hogy kórházba szállíthassák.

A hálás feleség minden olyan embernél köszönetet mondott, aki valamilyen módon támogatta őt azon a szörnyű napon, amikor majdnem elveszítette a férjét

A mentésirányítónak, aki nyugtatta és irányította őt; a mentődolgozóknak, akik gyorsan kiértek a helyszínre; a szomszédasszonyának, aki segített az újraélesztésben, amíg meg nem érkeztek a mentők; valamint a lányának, aki azonnal rohant a helyszínre. A sor azonban itt még nem ért véget.

A feleség hozzátette, hogy nem tud eléggé hálás lenni az egészségügyi dolgozóknak azért a hatalmas erőfeszítésért, amelyet naponta tesznek a betegekért.

„Ezt az érzést, amit érzek, nem lehet kifejezni semmilyen módon, így csak annyit tudok írni újra és újra, hogy: KÖSZÖNÖM” – zárta levelét.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Néhány hetes kisbabához riasztották a mentőket

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

sürgősségi

Forrás: Országos Mentőszolgálat
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához