Ezeket látta már?

Hatalmas robbanás rázta meg Zircet

mentő, tűzoltó zirc robbanás telephely égési sérülés

Két személy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a robbanásban.

Egy fém-újrahasznosítással foglalkozó cég területén kedden délután hatalmas robbanás történt. A cég telephelyére két mentőhelikopter érkezett, mivel két személy életveszélyes sérüléseket szenvedett a robbanásban. - számolt be a veol.hu.

"A helyszínre két mentőhelikoptert és több mentőgépkocsit is riasztottunk, a helyszínről két középkorú férfit súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, további négy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak bajtársaink kórházba" - közölte a lappal az Országos Mentőszolgálat.

A győri kórház orvosigazgatója elárulta, hogy a sérültek állapota súlyos, de stabil. Az égésplasztikai ügyelet vezetője mindkét sérültet megvizsgálta és ellátta az intézményben. Légúti égési sérülések gyanúja miatt mindkét személyt intubálták.

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság közleménye szerint a robbanás hátterében technológiai meghibásodás állhat, ugyanakkor kiemelték, hogy veszélyes anyag nem került a levegőbe. A helyszíni vizsgálatok során a hatóságok igyekeznek kideríteni a pontos okokat, hogy megelőzzék hasonló eseteket a jövőben.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Csaknem belehalt az ősi praktikába, népi gyógymódba egy idős asszony

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

mentők

Forrás: veol.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához