Ezeket látta már?

Két karácsonyi csemegét hívott vissza a Nébih

Nébih, mogyoró, mandula, avas, kártevő

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el. Az egyikben kártevő lapulhat, a másiknak avas a szaga.

Kártevő lehetséges jelenléte miatt mogyoró terméket hív vissza a Tesco Globál Zrt. – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az áruházlánc az E04230812D tételazonosítójú, 06. 05. 2024. minőségmegőrzési idejű „TS NATUR MOGYORÓ 200Gterméket visszahívja, illetve a forgalomból ki is vonja.

Az élelmiszer-hatóság felhívta a vásárlók figyelmét, hogy a terméket ne fogyasszák el. Aki ilyen mogyorót vett, az a vásárlás helyére vagy bármelyik magyarországi Tesco áruházba visszaviheti, a pénzét visszaadják neki.

A Penny-Market Kft. minőségi probléma miatt szeletelt mandulabél terméket hív vissza, mivel a terméknek avas szaga van. Az érintett PENNY ALMONDS SLICED 100 G/ PENNY mandulabél, szeletelt 100 g, tételszáma E10230120N, minőségmegőrzési ideje 12. 07. 2024. Az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik, a vételárat nyugta nélkül is visszafizetik, írja a Nébih.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Több szaloncukrot is visszahív a Nébih: senki se egyen belőle!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!

Forrás: Nébih
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához