Ezeket látta már?

Pinktober: rózsaszínbe borul a Hard Rock Hotel Budapest

mellrák

A szálloda adománygyűjtést szervez, amivel az emlőrák elleni küzdelmet támogatja.

A vendégek és a közönség különleges köntösbe bújtatott felajánlásokkal segíthetik a mellrák elleni küzdelmet a Hard Rock Hotel Budapestben~

A mellrák elleni küzdelem hónapjának tiszteletére a folyton pezsgő Hard Rock Hotel Budapest is rózsaszínbe öltözik, és Pinktober kampányának részeként, négy héten keresztül, különböző aktivitásokkal várja mind szállóvendégeit, mind pedig a Sessions étterembe érkező érdeklődőket.

A Hard Rock Hotel Budapest a lánc első közép-európai szállodájaként március óta várja vendégeit a főváros szívében, hétről hétre megújuló, változatos, zenével kísért programajánlataival. A szálloda ezúttal a mellrák elleni küzdelem hónapjára rukkolt elő méltán kreatív ötletekkel, melyeknek köszönhetően számos lehetőséget biztosít vendégeinek és a nagyközönségnek az adományozásra, ezáltal pedig a mottójukban is visszaköszönő - „Love all - Serve all”, azaz „Szeress mindenkit - Szolgálj mindenkit” és a „Take time to be kind” vagyis „Szakíts időt a kedvességre” - Hard Rock életérzés megélésére. A hónap üzenetei a lobbiban is visszaköszönnek majd, az exkluzív dekorációnak köszönhetően.

Jótékonysági adománygyűjtés

A Hard Rock Hotel Budapest egész hónapban változatos, rózsaszínbe bújtatott lehetőségeket biztosít a vendégeknek és az érdeklődőknek, a mellrák elleni küzdelem támogatására. Az adományokból összegyűlt összeget hónap végén az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítványnak ajánlják fel, akik köszönetképp a kampány teljes ideje alatt közreműködnek majd a szálloda személyzetének és vendégeinek mellrák megelőzés edukációjában. A befolyt adomány segítségével az alapítvány tovább folytathatja fellépését az emlőrák elleni küzdelemben, támogatva a nők egészségfejlesztését, valamint mozgósítva a szűrésre járó nőket, ezáltal is csökkentve az emlőrák miatti halálozást.

„A Hard Rocknál úgy gondoljuk, hogy a Pinktober az év egyik legfontosabb időszaka, egy olyan ügy, melynek súlyát és fontosságát mindenkinek ismernie és terjesztenie kellene. Éppen ezért, az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítvánnyal való együttműködésünk mellett, egész hónapban további aktivitásokkal, így például a Pinktoberhez kapcsolódó menüvel, valamint a szálloda életében zajló tevékenységekkel és egy közösségi futással igyekszünk felhívni a figyelmet a megelőzés, valamint az érintettek támogatásának fontosságára” – mondta Jakab Gábor, a Hard Rock Hotel Budapest szállodaigazgatója.

Pinktober aktivitások

Az 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek a budapesti Broadway-en. A szálloda Sound of Your Stay szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók személyre szabott, ingyenesen igényelhető Fender gitárokon léphessenek fel szobájukban, erre a hónapra egyedülálló Pinktober music élménnyé válik a dedikált rózsaszín Fender gitároknak és a rózsaszín bakelit kollekciónak köszönhetően. A következő hetek során a vendégek 5 eurót adományozhatnak ezekre a szolgáltatásokra, melyet a szálloda minden esetben további 5 euróval egészít ki az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Alapítvány támogatására.

A Sessions bisztró is támogatja a Pinktobert

A szálloda étterme, a Sessions vendégei emellett egy igazi Pinktoberre megálmodott desszertkülönlegesség, a Pink Dream Chocolate, a frissítő Fressia koktél, valamint a Pink crush mocktail közül is választhatnak, ha támogatni szeretnék az adománygyűjtést. A Sessionsben és a szálloda halljában található Constant Grind kávézóban egyaránt elérhető dedikált italok árának egy részét az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen alapítványnak ajánlják fel.

Jótékonysági futás Budapest szívében

Az iRUNmore Teammel való együttműködésnek köszönhetően, október 16-án a Hard Rock Hotel Budapest lesz a házigazdája a FUSS MELL-ettünk jótékonysági, közösségi futásnak, amelyre szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki sportcipőt húzna egy jóügyért. A résztvevők három különböző – 5 km-es, 10 km-es és 15 km-es – táv közül választhatnak, melyeket profi sportemberek vezetésével teljesíthetnek a főváros utcáiban gyönyörködve. Ezt megelőzően a Roxy Rooftop Lounge-ban egy kerekasztal-beszélgetésre is várják az érdeklődőket, ahol Turóczi Réka, és Sarka Kata válaszolnak majd a B COOL magazin szerkesztőinek mellrákkal, és annak megelőzésével, az önvizsgálat fontosságával kapcsolatos kérdéseire.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához