Ezeket látta már?

Igazi babyboom: 4 kisbabát segítettek életre a mentősök

sürgősségi, kismama, szülés

Négy kismama és 4 baba életét mentették meg a mentősök.

Az első eset a fővárosból érkezett, ahol egy 40 hetes kismamának hajnalban megkezdődtek a fájásai. Az édesanya a mentők segítségét kérte, akik perceken belül a helyszínre értek. A gyors és hatékony beavatkozásnak köszönhetően az édesanya egészséges gyermeknek adott életet.

Délután Tökölről érkezett a következő hívás, egy 38 hetes állapotos nő folyamatos fájásokkal küszködött. A mentők újra nem késlekedtek, és hamarosan a helyszínen voltak, hogy segítsenek a kismamának a biztonságos szülésben. Az eredmény nem volt más, mint egy újabb egészséges gyermek, aki az édesanya karjaiban találta magát.

A harmadik eset egy Hajdú-Bihar vármegyei községből érkezett hívásra, ahol egy vajúdó kismamához siettek a mentők. A szakszerű ellátásnak köszönhetően a negyedik gyermekük szintén egészségesen született meg.

Az utolsó eset Heves vármegyében zajlott az esti órákban. A mentők időben érkeztek, hogy segítsenek egy újabb édesanyának a szülésben, és így a negyedik újszülött is egészségesen látta meg a napvilágot.

Mindenki jól van!

Az édesanyák és az újszülöttek állapota minden esetben stabil volt a helyszíni vizsgálatok és ellátások után. A mentők kiváló munkájának köszönhetően mind a négy esetben a családok boldogan és egészségesen indulhatnak el az új életük felé.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Az anya jódhiánya a magzatra is hatással lehet

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

terhesség

Forrás: Országos Mentőszolgálat
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához