Ezeket látta már?

Motorbalesetben meghalt a Hair legendás színésze

richard Treat Williams, halál, színész

A zene-és filmtörténelem egyik legikonikusabb dalát ő énekelte, de itthon az Everwood című sorozatból is sokan ismertük.

A Hair és az Everwood sztárja, Richard Treat Williams, egy vermonti motorbalesetben veszítette életét.

A vermonti rendőrség közleménye szerint hétfőn, - helyi idő szerint - nem sokkal 17 óra előtt egy Honda SUV kanyarodott balra egy parkolóban, amikor is Williams motorkerékpárjával ütközött, Dorset városában.

„Williams nem tudta elkerülni az ütközést, és leesett a motorjáról. Súlyos sérüléseket szenvedett, és mentőhelikopterrel szállították a New York állambeli Albanyban található Albany Medical Centerbe, ahol már nem tudtak rajta segíteni” – áll a közleményben.

A terepjáró sofőrje könnyebben sérült meg, nem került kórházba, a rendőrségi eljárás zajlik. A színész ügynöke, Barry McPherson is megerősítette a színész halálát:

„Egyszerűen össze vagyok törve. Ő volt a legkedvesebb srác. Annyira tehetséges volt” – mondta McPherson a People magazinnak.

Karrierjét 1975-ben kezdte, ,majd Golden Globe-díjra jelölték George Berger szerepéért a Hair című musical 1979-es filmváltozatában. Azóta rengeteg színházi, tévés és mozifilmben szerepelt. A színész 71 éves volt.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához