Mikró
A doboz, amiből eszünk, mérgezhet? Kiderült, mi mindenben van ott az „örök életű méreg"
A mikrózott étel lehet az új egészségügyi bomba – az ilyen műanyagdobozt, papírcsomagolást, jobb, ha inkább kerüli. Szakértők figyelmeztetnek a veszélyekre.
Befőttesüveg sterilizálása: így oldható meg sütőben, mikróval és mosogatógéppel
A befőzés sikeressége az üvegek megfelelő sterilizálásától függ. Ráadásul a biztonságos tartósítás fontos az olyan veszélyes baktériumok miatt is fontos, mint a Clostridium botulinum.
Legnépszerűbb
-
Mérgezések
Bizonyos élelmiszerek mérgezővé válhatnak, ha mikrohullámú sütőbe főzik, illetve melegítik őket. Mutatjuk melyek ezek.
-
Konyhai alapanyagok
A befőzés sikeressége az üvegek megfelelő sterilizálásától függ. Ráadásul a biztonságos tartósítás fontos az olyan veszélyes baktériumok miatt is fontos, mint a Clostridium botulinum.