A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Csomó a mellben

#EgészségKalauz
2017.02.28. Módosítva: 2017.02.28.

Kérdés:

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Egy 19 éves lány vagyok. Jelenleg 43 kg tavaly ilyenkor még 47 és fél kg voltam, azóta nem tudok vissza hízni, pedig nem is fogyókúráztam. De a lényeg: kb. 4-5 éve, hogy elkezdett nőni a mellem. Mikor már meg lehetett fogni, már akkor érezhető volt benne valami csomó, de nem tudom mi lehet az. De azóta is meg van, szinte azok töltik ki az egész mellem, van nagyobb, kisebb mind a két mellemben, nem fáj.

Hirdetés

Válasz:

Vizsgálat nélkül nehéz véleményt mondani arról, amit Ön tapint. Valószínűleg a mell mirigyállománya, de lehet ebben az életkorban is gyakran előforduló jóindulatú daganat is. Keressen fel egy sebészeti szakrendelést.

Üdvözlettel: Dr. Biró Balázs, szülész-nőgyógyász szakorvos

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.