A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Fájdalmas vizelés

#Urológia
2017.02.17. Módosítva: 2017.02.28.

Kérdés: Tisztelt Dr Úr/nő! 40 éves nő vagyok. A problémám, hogy minden reggeli első vizeletem nagyon fájdalmas. Nem szúr nem csíp, csak olyan, mintha egy üres flakonból szoritanák ki a levegőt. Úgy fáj a hasam alja. Csináltunk már jó pár vizelet vizsgálatot. Semmi eltérés nincs benne, semmi fehérje, gyulladásra utaló jel, semmi baktérium. Minden jó, kivéve, hogy vörösvértest van benne. Nem kevés. De fehér semmi. Mitől lehet ez? És hogy még a hasam alja is fáj? Köszönöm válaszukat.

Hirdetés

Válasz:

A vizeletben ismételten megjelenő vér gyulladásos elemek nélkül a vizeletelvezető rendszer (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) - panaszai alapján az utóbbi kettő a valószínű - betegségének gyanúját veti fel. Ez lehet kő vagy valamilyen daganat. Feltétlenül keressen fel egy urológiai szakrendelést. Szükség esetén hólyagtükrözés tisztázza panaszai okát.

Üdvözlettel: Dr. Biró Balázs, szülész-nőgyógyász szakorvos

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.