Ezeket látta már?

Rákmegelőző vitaminokkal elkerülhetők a daganatos betegségek? Az orvos válaszol

d-vitamin, d-vitamin szedése, vitamin, pótlás, D-vitminhiány

Tisztelt Orvosok! 34éves vagyok. Szinte gyermekkorom óta félek a ráktól (szerintem már betegesen )szinte minden nap gondolok erre.

Tudom, hogy nem szabadna ennyire, de úgy érzem nem tehetek róla. Állandóan arra gondolok mi lesz akkor a gyermekemmel. Bátorkodom megkérdezni, hátha ici-picit meg tudok nyugodni (Hozzáteszem a családban nem fordult elő rákos megbetegedés. )

Kérdésem az lenne hogy olvasgattam rákmegelőző vitaminokról, igaz lehet, hogy ezek jók lehetnek megelőzésre? Nagyon szépen köszönöm előre is válaszukat.

Kedves Kérdező! Mivel ilyen betegség, hogy rák nincsen, de van helyette millióféle rosszindulatú daganatos betegség ,így olyan szer sincs, amely megelőzi úgy összességében őket. Ez egy ügyes marketingfogás, hogy megvegye a hangzatos nevű terméket.

A daganatos betegséget megelőzni egészséges életmóddal, megfelelő pihenő és relaxációs idővel, káros szenvedélyek kerülésével lehet. A betegségeket pedig korai stádiumban szűrni lehet, ezekről a kiemeltek között 2 videót is talál. Az irreális félelmek nagy szenvedést tudnak okozni, megértem, ebben az irányban esetleg megfontolandó pszichológus segítségét igénybe venni.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Vastagbélrák: ilyen hatással lehet a tumorra a kávéfogyasztás

EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#daganat

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol