Átadták az Érték és Minőség Nagydíjakat

#Dr. Chen #nagydíj #érték és minőség nagydíj
2019.09.11.

Szeptember 10-én, az Országházban adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit. A cégek a díjat nyert termékeiken, szolgáltatásaikon egy éven át használhatják a megkülönböztető védjegyet.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet 2019-ben Forrás: egeszsegkalauz.hu

A díjazottak között megtalálható kis- és középvállalkozó, valamint nagyvállalkozás, de szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is. A 67 pályázat több mint 100 pályázati témakörhöz kapcsolódott, melyek szinte a gazdaság teljes palettáját lefedik. 

Az egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó pályázók között volt étrend-kiegészítőket gyártó, valamint kézműves kozmetikai termékeket előállító kisvállalkozás is. A Dr. Chen Patika termékeket előállító és forgalmazó Oriental Herbs Kft. a Szűztea termékcsaláddal nyerte el a kitüntető címet.

Dr. Chen Zhen és felesége, Dr. Wang Fan Forrás: egeszsegkalauz.hu

A Hagyományos Kínai Orvoslás magyar meghonosítója és szakértője a Health-ness Prevenció-promóciós, Rehabilitáció-segítő, Oktatási és Jótékonysági Alapítvány Különdíját is elnyerte. 

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke. 

Forrás: egeszsegkalauz.hu