Mindenki ezt nézi most!

#veddészreamentőt: ez az eset a tapasztalt mentősöket is megérintette

mentők, veddészreamentőt, csecsemő, gyermek

Fonyódra kérte a mentők gyors segítségét egy pár, mert kutyasétáltatás közben paplanba csomagolva észrevettek valamit egy az egyik buszmegállóban.

A kutyasétáltató párnak gyanús lett a paplan-csomag, óvatosan kibontották, és egy nyöszörgő csecsemőt találtak benne. Azonnal riasztották a mentőket, akik a helyszínre tartva rutinos an már induláskor bekapcsolták a betegtér fűtését és útközben előkészültek az ellátásra.

A mentőegység perceken belül helyszínre ért, ahol egy 45-50 centis, egészséges újszülött várta őket a nyolcfokos hidegben, aki azt megelőzően kb. 30 perce jöhetett a világra - adta hírul közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

#veddészreamentőt: mentők vittek állásinterjúra egy vak férfit - olvasson tivább!

A kislány mentéséhez hamarosan újabb mentőegység csatlakozott és végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az újszülöttet. Érdekesség, hogy a segítségül érkező bajtársak mindegyike apuka, ráadásul az ellátást megkezdő mentőtechnikusnak éppen két hónapja született meg első gyermeke. Nem csoda, hogy ő még ma is elcsukló hangon mesélt a hétvégén történtekről állomásvezetőjének az esetmegbeszélésen. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, az életmegmentésben résztvevőknek gratulálunk️!

Forrás: egeszsegkalauz.hu