Ezeket látta már?

Hirdetés

Ez az, amit gyorsan meg kell tenni, ha felfáztunk (x)

uz ek 1

A felfázás kellemetlen tüneteit, mint a folytonos WC-re szaladgálást, a szúró, égő fájdalmat vizelés közben és az alhasi görcsöket szinte minden nő ismeri. Összeszedtük, hogyan előzzük meg a hólyaghurut kialakulását, illetve a teendőket, ha az óvintézkedések ellenére is felfáztunk.

Így ismerhetjük fel a tüneteket

Hogy időben cselekedni tudjunk, fontos felismerni a korai tüneteket. Érdemes tisztában lenni azzal is, hogyan védi ki az immunrendszerünk a kórokozók támadását. A hólyaghurut a húgyúti fertőzések leggyakoribb típusa, amelyet legtöbbször valamilyen baktérium okoz. Általában gyakori és sürgető vizelési ingerrel, fájdalmas vizeletürítéssel, valamint kellemetlen alhasi panaszokkal jár, sőt a szexuális együttlétek során is fájdalmat okozhat.

A szervezetünk is leküzdheti a hólyaghurutot?

Az egészséges szervezet jól működő immunrendszere képes lehet arra, hogy magától legyőzze a hólyaghurutot kiváltó kórokozókat. A betegség korai szakaszában, amikor még enyhék a tünetek, nem feltétlenül van szükség antibiotikumra.

Így védhetjük meg a húgyutakat

Mindig figyeljünk oda a megfelelő ruhaválasztásra. Öltözzünk rétegesen, viseljünk az időjárásnak megfelelő ruházatot és cipőt. Ügyeljünk arra is, hogy ne ücsörögjünk hideg vagy huzatos helyeken. Igyunk sok folyadékot, leginkább vizet és gyógyteákat. A megelőzés szempontjából előnyös, ha a baktériumok minél hamarabb távoznak a szervezetből, és így nincs idejük szaporodni. Ne tartogassuk hosszan a vizeletünket, hanem a vizelési inger jelentkezése után azonnal látogassuk meg az illemhelyet és könnyítsünk magunkon! Úszás, szaunázás és fürdőzés után cseréljük le a vizes alsóneműt, ezzel megelőzhetjük a kismedence és a gáttájék lehűlését. Amint a felfázás kellemetlen tüneteit észleljük, azonnal cselekedjünk! Igyunk minél több folyadékot és szedjünk medveszőlőlevélkivonat-tartalmú tablettát. Az Urzinol tabletta magas koncentrációban tartalmaz medveszőlőlevél-kivonatot és a patikákban vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer.

Felfázás ellen medveszőlőlevél

A hólyaghurut kezelésében a vizelethajtó és baktériumölő hatású gyógynövényi kivonatot tartalmazó készítmények jelenthetnek segítséget. Az Urzinol tabletta medveszőlőlevél-kivonatot tartalmaz, amelynek baktériumölő hatása klinikailag bizonyított, és képes csökkenteni a hólyaghuruthoz társuló panaszokat is. Amint a felfázás első tünetei jelentkeznek, érdemes azonnal elkezdeni az Urzinol-kúrát.

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL
Forrás: Phytotec Hungária
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához