Ezeket látta már?

Rendőrök mentettek ki egy 3 éves kislányt a felmelegedett autóból

kocsi, gyerek

A 3. kerületi rendőrök mentették meg a kislányt, aki a tűzforró kocsiban ragadt.

Minden nyáron sokat halljuk, hogy se gyereket, se állatot ne hagyjunk a kocsiban nyáron, mert az életébe is kerülhet. Most is a kocsiban ragadt egy kislány, de most maga az édesanya hívta a rendőröket, ugyanis nem tudta kinyitni a kocsiajtót. Az esetről a police.hu számolt be.

A III. Kerületi Rendőrkapitányság járőreit 2022. augusztus 4-én 16 óra 10 perc körül egy kisgyermekhez riasztották, akihez az anyukája kért segítséget, mivel lánya az autóban ragadt a tűző napon.

Szirmai Alexandra rendőr őrmester és Varga Ferenc rendőr törzsőrmester a helyszínre siettek, majd miután meggyőződtek arról, hogy a kislány jól van, betörték a vezető oldali ablaküveget. Ezután kinyitották a kocsit és a hároméves kislányt épségben átadták a megrémült anyukájának.​

Júniusban egy csecsemő maradt a forró kocsiban, aminek a kulcsa az autóban lévő táskában volt, és rendőrök kellettek a kinyitáshoz. Szintén júniusban történt, hogy egy négyéves kislány meghalt, mert 8 órán keresztül egy felmelegedett buszban felejtették.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: police.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához