Tovább élhet, aki szereti ezt a teát! Naponta 7 csészét kell inni belőle

Tovább élhet, aki szereti ezt a teát! Naponta 7 csészét kell inni belőle

A naponta hét csészével vagy akár annál is többet elfogyasztó, idős emberek általában tovább élnek, mint azok, akik nem szeretik inni.

Mire jó a kömény? Ezek a fűszerkömény jótékony hatásai

Mire jó a kömény? Ezek a fűszerkömény jótékony hatásai

A kömény ismert egészségserkentő, de emelett még többféle jótékony hatása is lehet az egészségünkre.

Makacs, nem múló térdfájás: ezek a módszerek segíthetnek

Makacs, nem múló térdfájás: ezek a módszerek segíthetnek

A középkorúak több mint felének szembe kell néznie a térdfájással. De mit tehetünk ellene? Az orvos elmondja.

Mi a különbség a természetes és a szintetikus C-vitamin között?

Mi a különbség a természetes és a szintetikus C-vitamin között?

A C-vitamin, más néven aszkorbinsav, egy szerves vegyület, amelyet ki lehet nyerni C-vitaminban dús növényi forrásokból, például acerolából vagy csipkebogyóból, illetve elő lehet állítani szintetikusan.

Béta-karotin a rák ellen? Feltételezett előnyök, objektív hatások és mellékhatások

Béta-karotin a rák ellen? Feltételezett előnyök, objektív hatások és mellékhatások

Sokan úgy vélik, hogy a "természetes" címkével ellátott termékek mindig biztonságosak és csakis jót tehetnek velünk. Ez nem feltétlenül igaz. Lássuk, mi a helyzet a béta-karotinnal?

Áfonya: így használja fel májbetegség, gyulladások ellen

Áfonya: így használja fel májbetegség, gyulladások ellen

Az áfonya jót tesz az agynak, erősíti az immunrendszert és csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának a kockázatát. Lássuk, miért érdemes még rendszeresen beilleszteni az étrendbe!