Ezeket látta már?

Kárász Eszter: szeretek az örömmel bújócskázni, ha éppen nincs, azt gondolom, kicsit jobban elbújt

Pengeélen Kárász Eszter interjú podcast

Semmire sincs garancia, bármi megtörténhet - Pengeélen című podcast sorozatunkban ezúttal Kárász Eszter osztja meg élete legnehezebb eseménysorozatának részleteit, azt üzenve, hogy minden sorscsapásban fellelhető az öröm vagy a tanulás lehetősége.

Miről szól a Pengeélen?

Krízishelyzetekről, nehéz helyzetek átéléséről, emberekről, történetekről, de leginkább arról, hogy miként lehet emberpróbáló helyzetekben kapaszkodót találni, és hogyan lehet az élet legsötétebb próbatételeiben megtalálni a fényt és az erőt. Az élet útján való utazás soha nem egyenes vonal, mindig kanyargós és nehézségekkel teli - és olykor különösen kemény a próbatétel.

  • Hallgassa meg azokat az embereket, akik átélték a legváratlanabb tragédiákat, legyen az betegség, veszteség, válás vagy bármely más mélypont az életben. A Pengeélen sorozat történetei mégis arra tanítanak, hogy a legnagyobb mélységekből is fel lehet emelkedni.
  • Ez a lélegzetelállító új műsor bemutatja az emberek rendkívüli erejét, képességét az újrakezdésre akkor is, amikor a legnehezebb időkben kell helytállni. Minden epizódban elvarázsol azoknak az embereknek az inspiráló története, akiket a sors keményen próbára tett, és végül a próbát kiállva élhették tovább az életüket. Minden epizódban részese lehet a hőseink történetének, és annak, hogy hogyan találtak újra reményt, erőt és értelmet az életük legnehezebb pillanataiban.
  • Tegyen egy lépést a saját belső utja felé, merüljön el a Pengeélen podcast sorozat emberi mélységeiben, és találjon inspirációt a legmélyebb krízishelyzetekből született lenyűgöző történetekben.

Pengeélen: vendégünk Kárász Eszter

Második epizódunkban egy csodálatos művész – énekesnő, színésznő, bohócdoktor, Kárász Eszter az Egészségkalauz vendége, aki megosztja velünk élete legnehezebb eseményeit, azt üzenve, hogy még a súlyos időkben is van lehetőség kicsit másként tekinteni a dolgokra.

„Nagyon sok humorforrás van az embert ért sorscsapásokban. Ezt csinálom napi-heti szinten, az én bohóc énem már átvette az irányítást az Eszter énem gondolkodása fölött is.”

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ PODCAST>

Pickkó Katalin: Két kapu nyílt meg előttem: tudtam, mindenképp fenekestől felfordul az életem

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához